Gister schreven we dat André Hazes terug bij zijn ex Monique zou zijn, maar nu lijkt ook Sarah weer back in the game te zijn. Ze is een aantal keren gespot met dezelfde man.

Sarah van Soelen en André Hazes

Het is inmiddels wel duidelijk dat Sarah en André tijdelijk uit elkaar zijn. André zou tijd nodig hebben voor zichzelf om tot rust te komen – maar is ondertussen toch met zijn ex Monique gespot?! Het lijkt dus dat beide helemaal over elkaar heen zijn.

Volgens het roddelaccount reality.fbi zou ook Sarah een pauze nodig hebben om dingen te verwerken. Of het enkel bij een pauze blijft is nog de vraag. Sarah van Soelen is namelijk meerdere keren gespot met een mysterieuze man (van wie het natuurlijk is gelukt om de identiteit te achterhalen).

Zijn Sarah van Soelen en Robin Stuart Kramer aan het daten?

Het lijkt er dus op dat niet alleen André maar ook Sarah toe is aan een nieuwe liefde. En volgens het roddelkanaal JuiceChannel heeft Sarah die al ontmoet. Meerdere bronnen kwamen met het nieuws dat ze is gespot met niemand minder dan Robin Stuart Kramer.

Sarah en Robin zouden afgelopen weekend samen zijn gespot bij 1NUL8 in Rotterdam. Het zusje van Sarah was ook aanwezig (zodat mensen niet zouden denken dat ze daadwerkelijk aan het daten zijn). Het roddelaccount denkt dat Sarah de schijn probeert op te houden, zodat ze in alle rust verder kan daten.

sarah-van-soelen-nieuwe-vlam-jc

Wie Robin Stuart Kramer is, weten we niet precies. Hij heeft ongeveer 20K volgers op Instagram en in zijn bio staat een Britste én Nederlandse vlag. Zou Sarah zijn gevallen voor zijn Britse accent? Wat hij doet qua werk is bij ons niet bekend maar als je openbaar date met Sarah zullen we het snel horen.

Robin zelf is nog in de ontkenningsfase en zegt dat hij niet met Sarah aan het daten is. Wij geloven hier vrij weinig van en denken dat het té toevallig is dat de twee op dit moment wel heel erg naar elkaar toetrekken. To be continued..

Lees ook: Wow! Met deze bekende Hofman heeft Sarah van Soelen gedatet