Seks met een college lijkt geen goed idee. Toch blijkt uit een onderzoek dat één op de vier werknemers seks heeft met een collega. Kijk dus maar eens goed rond.

seks met collega's

Onderzoek

Vacaturesite Jobbird deed een onderzoek waaruit bleek dat één op de drie werknemers flirt, sekst of een affaire heeft met een collega. Het is niet duidelijk of deze escapades ook gebeuren op de werkvloer. Wat wel uit het onderzoek kwam is dat van de 500 ondervraagden 15 procent een relatie met iemand op het werk heeft of heeft gehad. 8 procent hiervan hield het bij onschuldig flirten en 12% had eens of meerdere keren seks met een collega.

Niet heel opmerkelijk

“Het is niet zo heel vreemd dat dit gebeurd. Mensen werken intensief met elkaar samen en dan kan het gebeuren dat er iets opbloeit”, aldus flirtcoach Mirjam Wiersma. Je brengt veel tijd met elkaar door dus de kans dat er geflirt wordt of dat nieuwe liefdes opbloeien is zeker aanwezig.

Privé en werk gescheiden

Het merendeel, 65 procent, van de ondervraagden blijft erbij dat werk en privé gescheiden dienen te blijven. Verstandig, want een relatie kan zorgen voor spanningen op de werkvloer, een slechte werkrelatie en ongemakkelijke sfeer. Wil je geen risico’s lopen op je werk, dan is het slimmer om je volgende man aan de haak te slaan in de kroeg!

Dit zijn fijne standjes voor als je pijn hebt tijdens de seks.