Als het aankomt op seks zijn er toch altijd een aantal dingen waar je een klein beetje vanuit gaat bij het mannelijk geslacht. We noemen ze seksclichés; dingen die we verwachten van mannen omdat over het algemeen vrouwen en mannen toch verschillend denken over seks. Wij vonden dat het tijd werd om de 3 grootste seksclichés op een rijtje te zetten en of ze daadwerkelijk kloppen.

seks cliché mannen FEM FEM

Mannen willen graag trio’s

Laten we dan maar meteen beginnen met het onderwerp triootjes. Zo wordt er geregeld gezegd dat dit met stipt op nummer één staat als het gaat om seksuele fantasieën van een man. Wat zijn leeftijd ook is, hij droomt over een avontuurtje met niet twee, maar drie mensen in bed. Tuurlijk kan het spannend zijn om nog iemand toe te voegen aan je seksleven, maar toch is het niet zo dat elke man hiervan droomt. Zo zijn er genoeg vrouwen én mannen die hun partner niet willen delen en het absoluut geen pretje vinden als een ander aan ze zou zitten.

Mannen willen graag anale seks

Nog een sekscliché is dat alle mannen graag een keer anale seks willen hebben. Tuurlijk zijn er veel mensen die dit graag zouden willen, maar het staat niet per se bij alle mannen hoog op hun ‘to-do’ lijst in bed. Waarom mannen graag naar het vrouwelijke achterwerk kijken? Ze houden er gewoon van. Dit betekent niet per direct ook dat ze er iets mee willen doen.

Mannen hebben seks zonder liefde

Cliché nummer drie: mannen kunnen prima met iemand naar bed gaan zonder dat er liefde in het spel is. Wij vrouwen zouden daar “te gevoelig” voor zijn. Maar ook deze cliché telt niet voor elke man. Er zijn namelijk ook gewoon voldoende mannen die liever seks hebben met iemand waar ze vertrouwd bij voelen dan zomaar met een wildvreemde. Ook is het zo dat vrouwen hier niet allemaal te gevoelig voor zijn. Zo kunnen vrouwen ook genieten van seks puur voor de seks en zonder liefde.

Ben jij nog naar een fijne date maar ben je telkens teleurgesteld in je dates? Wij hebben de beste tip waardoor dat verleden tijd is.