Ze is één van de nieuwste aanwinsten van The Oppenheim Group: Bre Tiesi. In Selling Sunset zijn we keer op keer verbaasd over het prachtige uiterlijk van Bre, maar helaas lijkt dit allesbehalve puur natuur. Sterker nog: de brunette leek vroeger een totaal ander persoon.

selling sunset bre tiesi
Bron: Selling Sunset

Selling Sunset

Onlangs lanceerde Netflix het zevende seizoen van Selling Sunset en ons geluk kon niet op. Opnieuw is de serie gevuld met drama, gigantische huizen, waanzinnige outfits en iconische momenten. Nieuwkomer Bre weet ook in dit seizoen een prominente plek in de O-group in te nemen, iets wat wij helemaal niet erg vinden. De outfits, haarlooks en make-upcreaties van Bre zijn ook in dit seizoen weer spot on en iets waar wij veel inspiratie uithalen.

Cosmetische ingrepen

Dat de dames van Selling Sunset nog net geen moord plegen om er jonger uit te zien, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Ondanks dat de veertig dichter bij de dertig is voor deze vrouwen, zien ze eruit alsof ze nog volop in hun twenties zijn. Ook Bre is niet vies van een ingreep en stelde onlangs in een interview dat ze er alles aan doet om er jong uit te zien.

“Ik heb mijn neus laten doen, ik heb mijn borsten laten doen, ik heb fillers, ik heb botox, ik heb letterlijk alles geprobeerd”, stelde Bre. Ook zou ze naar eigen zeggen een proefkonijn willen zijn voor nieuwe methodes die haar gezicht en lichaam er jonger uit te laten zien. En heel eerlijk, we kijken er niet eens raar van op.

Megan Fox – of toch niet?

De look die Bre zichzelf heeft aangemeten doet ons enorm denken aan Megan Fox. Leuk en aardig, maar Bre heeft er echt niet altijd zo uitgezien. Op TikTok dook namelijk een video op van de Selling Sunset-ster in haar jongere jaren. En wij moesten even twee keer kijken, want hóé kan dit Bre zijn?!

@adtrovert Selling sunset: Bre Tiesi before and after, love her. #sellingsunset #bretiesi #nickcannon ♬ Hole Celebrity Skin – BigHoss1991

Het moge duidelijk zijn dat Bre behoorlijk wat aan zichzelf heeft laten sleutelen – en dat ontgaat ook de mensen in de comment section niet. Zo wordt er gespeculeerd over het feit dat je er met veel geld altijd knap uit kunt zien. “Ze ziet er hoe dan ook prachtig uit, maar ze is van een unieke vrouw naar een looking like every women in Los Angeles gegaan”, klinkt het in de reacties. Ondanks het feit dat Bre totaal onherkenbaar is, zijn volgers het eens dat deze transformatie héél netjes is uitgevoerd. “Whoever did her lips: 10/10” en “Pretty then, pretty now!”