We kunnen niet wachten tot we de 4 vriendinnen weer in actie mogen zien en zijn dan ook dólblij dat Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) ons nieuwe details geeft via haar Instagram. Afgelopen juni kwamen de actrices weer voor het eerst bijeen sinds 10 jaar. Oh my God!

De serie

Sex and the City begon als een televisieserie en kreeg later hun eigen films. De serie volgt 4 vriendinnen in New York, Manhattan die zich in de wonderen wereld van de glam, liefde & lust bevinden. Je kunt je wel voorstellen dat dit gepaard gaat met een goede dosis drama. Het doel van de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Candace Bushnell, was om naast entertaining ook baanbrekend te zijn: over taboe’s als trio’s, soa’s, orale seks en biseksualiteit werd niet geheimzinnig gedaan.

Hello, it’s me

Omdat we de serie al meerdere malen hebben gebinged (blame it on the lockdown) en de films hebben verslonden werd het de hoogste tijd voor iets nieuws! Je kunt dus ook wel begrijpen dat we door het dolle heen waren toen hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker op haar Instagram de naam van de eerste aflevering van de SATC-reboot onthulde: ‘Hello it’s me’. De opnames van de eerste draaidag zijn bezig en vinden plaats ‘ergens op het eiland Manhattan’.

And just like that

And just like that is de naam van de SATC-reboot die de levens van Carrie, Charlotte en Miranda in beeld brengt. Wait, what about Samantha?! Helaas (!!) keert Kim Cattral, wie Samantha Jones speelt in de serie, niet terug. We vrezen dat de reboot het een en ander aan hitsigheid gaat ontbreken.

Lees ook: Say what? Dit enorme bedrag verdienen de Sex and the City-actrices per jaar