Voor alle verdwaalde mannen die op FEM FEM terecht zijn gekomen (gezellig), dit is speciaal voor jullie want als er iets is wat je graag over vrouwen wilt weten (behalve hoe je kan zorgen dat ze klaarkomt als jullie samen in bed belanden) is het vast hoe je ervoor zorgt dat ze lacht. Niet waar?

single vrouwen gelukkig FEM FEM

Ach, zo gecompliceerd zijn wij heus niet. Geluk zit hem in de kleine dingen en zo heeft er een onderzoek plaatsgenomen om te kijken waar singles nou echt een big fat smile van krijgen. Voor ongeveer driekwart (76%) van de Nederlandse vrijgezelle dames is de liefde hetgeen waar ze het meest gelukkig van worden alleen hoef je hierbij niet alleen aan een romantische liefde te denken maar ook de liefde van familie en vrienden.

Ha, en de liefde, die gaat ook gewoon door de maag want de helft van de singles heeft aangegeven dat ze intens gelukkig worden van eten. Ladies, wisten jullie dat je afvalt als je elke ochtend met taart ontbijt? Ja, you’re welcome.

En tot slot, ze zeggen altijd dat je hier niet gelukkig van wordt maar eigenlijk is dat gewoon bullshit want op plek numero drie staat geld. Geld, ja. 44% van de singles die hieraan mee heeft gewerkt heeft aangegeven dat ze van geld hartstikke gelukkig worden.

De cijfers

Hierbij de top zeven belangrijkste factoren om een glimlach op de gezicht van singles te toveren:

  1. Liefde – 76%
  2. Eten – 51%
  3. Geld – 44%
  4. Seks – 38%
  5. Werk – 31%
  6. Sport – 27%
  7. Shoppen – 23%

Fun fact: bij mannen staat seks op de derde plek met 51%. Verrassend? Mwa, niet echt nee. Dit onderzoek bevestigt een beetje de stereotypen maar die zijn er natuurlijk ook niet voor niks.

Lees ook: in de sportschool heb je de meeste kans op een date.