Netflix weet precies wat we willen: méér seizoenen van onze favo series, en snel een beetje. Alhoewel Sky Rojo niet zo lang geleden op de populaire streamingsdienst verscheen, komt seizoen 2 van deze te spannende dramaserie er al bijna aan. Benieuwd wat je kan verwachten van de nieuwe afleveringen? Hieronder kun je het lezen!

Sky Rojo Fem-Fem

Wat we kunnen verwachten van Sky Rojo s2

Wendy, Gina en Coral zetten hun strijd tegen hun pooier en zijn handlangers voort. We zagen in het eerste seizoen hoe de meiden op de vlucht sloegen, maar nu lijken de rollen te zijn omgedraaid: de vrouwen pakken hun macht terug en gaan achter de mannen aan. Vooral Romeo, Christian en Moises raken in de problemen, zo laat Netflix in een persbericht weten. Spannend! 

Release datum

Netflix heeft aardig hard gewerkt, want de releasedatum van Sky Rojo komt er al snel aan: op 23 juli verschijnt seizoen 2 and we can’t wait!

Welke castleden keren terug?

Goed nieuws! De hoofdpersonen uit seizoen 1 zullen ook in het tweede seizoen terugkeren. De bad guys Romeo, Moisés en Christian worden dit keer gespeeld door Asier Etxeandía, Miguel Ángel Silvestre en Enric Auquer. Mocht de acteur die Moisés speelt je bekend voorkomen: deze hunk was ook te zien in de Netflix-serie Sense8

Trailer

Jazeker, Netflix heeft zojuist de trailer van seizoen 2 vrijgegeven. Dat Sky Rojo door dezelfde maker is geproduceerd als la Casa de Papel valt goed te zien. Watch and learn: 

Lees ook: Netflix nieuws: de beste films en series die je vanaf nu kunt zien