We kunnen er geen genoeg van krijgen: pony’s. Of het nu een curtain bang is of een French fringeof, we kunnen er niet om heen. Toch is er is wel één specifieke pony die we deze zomer veel gaan zien, de slip bang. Deze past bij iedere gezichtsvorm en geeft je kapsel net even iets extra’s. Benieuwd? Lees even mee.

De pony van zomer 2021

Wie er nog zoekende is naar een zomerse en volumineuze coupe, zou eens de slip bang moeten proberen. Naast de vele andere populaire pony’s, is dit er eentje die we gewoon onwijs vaak gaan spotten in zomer 2021. Niet alleen de grote hairstylisten zijn fan, maar ook celebs zoals Camila Cabello en Jennifer Lopez wagen zich aan deze te leuke haartrend.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello)

Past bij elke gezichtsvorm

Waarom zijn de slip bangs zo populair? Nou, ze passen gewoon bij elke gezichtsvorm en zijn geschikt voor elk haartype. Deze soepel vallende pony heeft wat weg van de 70’s curtain bang, maar is een stuk minder volumineus en wat makkelijker te stijlen. Het ultieme zomerkapsel, toch?

Zo creëer je deze bangs

Thank god is deze pony gemakkelijk te creëren, want geloof ons deze zomer wil je niet anders. De slip bangs zijn net zo makkelijk te maken als de curtain bang, alleen föhn je dit iets meer recht naar buiten. Verzorg vervolgens je pony met wat haarolie voor een glanzend en verzorgend resultaat en je bent helemaal summer ready.

Lees ook: Lange lokken? Tips voor lang en gezond haar