Yes, je hebt eindelijk een leuke date gehad! Maar nu krijg je totaal geen hoogte van je crush en zijn of haar gevoelens naar jou toe. Is het misschien te leuk om waar te zijn? En hoe sta je er zelf eigenlijk in? In al deze onwetendheid die (helaas) hoort bij daten kunnen de sterren je misschien een handje helpen.

@pinterest

Stier & Kreeft

De Stier en de Kreeft passen perfect bij elkaar. Beiden waarderen namelijk huiselijke sferen. Met de Kreeft als een echte sweetheart en de geaarde Stier als op zoek naar stabiliteit, zitten jullie binnen no time in de meest gezellige en gebalanceerde relatie.

Leeuw & Ram

De combinatie van twee vuur-sterrenbeelden klinkt misschien in eerste instantie niet als het beste idee. Maar juist omdat de Leeuw en Ram met dezelfde extra attitude in het leven staan, staan ze in de sterren geschreven. Hoewel jullie allebei heethoofden kunnen zijn, hebben jullie de meest gepassioneerde liefde wanneer alles weer is afgekoeld.

Weegschaal & Tweelingen

Weegschaal en Tweelingen zijn tot elkaar aangetrokken voor dezelfde reden: ze zijn beiden heel charmant en kunnen goed communiceren. Jullie zijn beiden overthinkers en denken voortdurend aan de ander. In plaats van dat jullie je gevoelens opkroppen, spreken jullie ze uit. Als dit de match met je crush is, hoef je dus niet veel langer meer in onwetendheid te zitten!

koppel

Maagd & Stier

Zowel de Maagd als de Stier hebben een duidelijk doel voor ogen en zijn super gedreven om dat te bereiken. Deze sterrenbeelden begrijpen elkaar dus als de beste. Na al dat harde werken zijn jullie ook beiden luxepoezen: van designerkleding tot nieuwste high-tech gadgets: you want it all. Samen hard werken en even hard genieten dus!

Schorpioen & Kreeft

Ook de Kreeft heeft het voor het uitkiezen: die heeft namelijk ook een grote kans om verliefd te worden op de Schorpioen. Vooral op emotioneel vlak klikken jullie goed, hoewel jullie niet altijd goed zijn in gevoelens uitspreken naar elkaar. Gelukkig hebben jullie maar een half woord nodig om elkaar te begrijpen.

Maak je geen zorgen als jij en je crush hier niet bij staan: je sterrenbeeld zegt namelijk niet alles. Je Moon, Venus en Mars sign zeggen ook veel over je relatie! Wil je hier meer te weten over komen? Lees dan alles over je birth chart!