We hebben wederom weer een parel van een woning in Amsterdam ontdekt dankzij onze mannen van MAN MAN. Een villa in onze hoofdstad aan het rand van het Vondelpark, oftewel een droomwoning van bij elkaar 360 vierkante meter. Voor iets meer dan 4 miljoen zou het zomaar van jou kunnen zijn.

woning het vondelpark FEM FEM

Wonen in hartje Amsterdam

Ja oké, de woningen die we telkens voorschuiven zijn redelijk aan de prijzige kant (bewijsstuk 1 en bewijsstuk 2) maar hoe heerlijk om binnen te kijken bij the rich and the famous, niet waar? Deze villa naast het Vondelpark is een droom voor menig Amsterdammer. Met een totale woonoppervlakte van 363 vierkante meter mét privé achtertuin heb je niks te klagen.

woning amsterdam 1 FEM FEM woning amsterdam 2 FEM FEM woning amsterdam 4 FEM FEM woning amsterdam 3 FEM FEM woning amsterdam 6 FEM FEM woning amsterdam 5 FEM FEM

Zandpad 7

Het pand staat naast het Vondelpark en heeft in totaal vier verdiepingen en een privé tuin. In totaal heeft het 10 kamers (waarvan 6 slaapkamers zijn), meerdere badkamers en een terras.

woning amsterdam 9 FEM FEM woning amsterdam 10 FEM FEM woning amsterdam 8 FEM FEM woning amsterdam 7 FEM FEM

Kortom, een droom van een woning als je het aan ons vraagt. Weten wat je in Amsterdam kan kopen voor een iets lagere bedrag? Wat dacht je van een appartement met het mooiste uitzicht van de hoofdstad?