Je hebt een relatie en het gaat helemaal goed tussen jullie. Toch is het wel soms wel even fijn om een bevestiging te krijgen hoe jij bent als vriendin. Deze tekenen zeggen dat jij een super chille vriendin bent. Hij heeft maar geluk met jou!

Ben ik een chille vriendin?

Bij een relatie komen vaak enorm veel twijfels om de hoek kijken. Vindt hij mij wel leuk; ben ik wel aantrekkelijk genoeg; en ben ik wel een chille vriendin? Deze tekenen wijzen erop dat hij in zijn handjes mag wrijven met jou aan zijn zijnde.

Jij bent gezond jaloers

Tuurlijk is een beetje jaloezie goed in een relatie. Dit geeft namelijk aan dat je wel echt verliefd op hem bent, maar te erg jaloers is voor niemand leuk. Hij praat met een andere vrouw? Ah joh, dat is geen probleem voor jou. Je weet immers dat het helemaal goed zit tussen jullie.

Jij kunt het goed vinden met de vriender van je lover

Zijn vrienden en jij kunnen super goed overweg. Dat is toch is fijn! Scheelt voor hem ook weer een soort van last wanneer jullie met zijn allen zijn.

Jij hebt ook je eigen ding

Tuurlijk besteed je een hoop tijd aan je relatie, maar heb je ook nog je eigen ding. Op deze manier hang jij niet de hele tijd aan hem en kan hij ook gewoon zijn eigen ding doen. Heel relaxed!

Je kan het goed vinden met zijn familie

Wanneer je een relatie met hem krijgt, is het altijd nog een beetje de vraag of jij goed klikt met zijn familie. Natuurlijk hoeft een slechte band met je schoonfamilie niet het einde van de relatie te betekenen. Maar als alles soepel loopt tussen jullie is dat wel mooi meegenomen.

Je dringt je niet op

Tuurlijk breng je graag veel tijd met hem door, maar jij vindt het geen probleem om af en toe niet af te spreken. Jullie weten toch wel dat jullie om elkaar geven.

Je bent geduldig

Niet alles gaat op het tempo hoe jij het wilt. Ook zeker niet alles wat je lover doet gaat op jouw tempo. Toch geef je hem alle tijd om dingen op zijn tempo te doen en misschien help je hem wel.

Je bent er altijd voor hem

Wat er ook in zijn leven gebeurt, jij bent er altijd voor hem en support hem no matter what. Dit mag je dan ook wel terug verwachten.

Lees ook: 8 tekenen dat jullie relatie in de sleur komt