Even leek het erop dat Antonio zijn hart aan de knappe Fleur verloor. De twee hadden tijdens Temptation Island een goede connectie en konden hun handen niet van elkaar afhouden. Maarre, hoe verliep het contact tussen de twee in Nederland eigenlijk?

fleur antonio
Bron: Tom Cornelissen

Het contact tussen Antonio en Fleur

Het was Cleo die tijdens haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave een punt achter haar relatie met Antonio zette. De blondine maakte het uit, waarna Antonio à la minute achter Fleur aanging. De twee hadden een intiem momentje in de zee en deelden de volgende avond, tijdens de dreamdate, zelfs de lakens. We hebben het tweetal meerdere keren horen zeggen dat er nog een hereniging in Nederland plaats zou vinden, maar is dat eigenlijk ook gebeurd?

Geen contact meer

In gesprek met LoveReality doet Fleur een boekje open over haar contact met Antonio na haar deelname aan het programma. “Ik ben natuurlijk al ruim een half jaar verder na de opnames, maar omdat het veel later pas werd uitgezonden, voelde het echt als vier weken terug. Ik heb een superleuke tijd gehad, leuke mensen leren kennen en veel over mezelf te weten gekomen”, vertelt ze aan de showbizzsite.

Fleur vertelt dat ze tijdens haar deelname geen liefdesgevoelens voor Antonio heeft gehad. “Maar wel serieuze interesse omdat het mijn type was”, stelt ze. Of de twee in Nederland nog contact hebben gehad? Daar lijkt het niet op. “Na Temptation heb ik een dag na thuiskomst contact met hem gehad, op een minder leuke manier. Daarna heb ik hem eigenlijk nooit meer gesproken of gezien.”

Geen behoefte aan contact

Fleur legt uit dat ze geen behoefte aan contact heeft, en dat kwam niet alleen vanuit haar kant. “Die behoefte was er van beide kanten niet. Ik hoop dat Antonio en zijn vriendin, en natuurlijk ook de andere stellen, heel veel liefde krijgen en vinden.”

Dat het tussen Fleur en Antonio niets geworden is, is inmiddels wel duidelijk. Maar gaat het tussen Antionio en Cleo nog wat worden? Daar lijkt het door deze foto wél op.

Lees ook: Plottwist: zijn Jan Sietse en Linde uit Temptation Island weer samen?