Temptation Island is nog maar net van start gegaan en alle drama is alweer begonnen. Er wordt veel rond gespeculeerd over wie het wel gaan halen en wie het niet gaan halen, en wij zijn zo ontzettend benieuwd. Er zijn al wat personen in het huis die een goede ‘connectie’ hebben gevonden zoals bijvoorbeeld Ivo (vriend Maris). In deze aflevering vond hij het dan ook niet erg om even zijn slaapkamer te laten zien aan 1 van de single dames.

bron: temptation island/videoland
bron: temptation island/videoland

Opbouwende connecties

Een aantal van de deelnemers, zowel in de vrouwen villa als in de mannen villa hebben iemand gevonden waar ze veel mee optrekken. In de aflevering van vandaag konden we nog meer zien naar wie sommige deelnemers heel erg optrekken. Vrijgezel Hans trekt bijvoorbeeld de aandacht van Annebel. “Deze guy gaat echt in mijn hoofd zitten, ik weet niet wat het is”, zegt Annebel tegen de camera.

Ook Ivo en single Esmé gaan de goede kant op. Zoals Ivo zelf zegt lijkt het alsof hij de ‘vrouwelijke Ivo’ heeft gevonden. Dat klinkt niet bepaald goed voor Maris. Dan hebben we Jan Sietse die de beste klik heeft met Nena, maar de vriendin van Jan Sietse (Linde) kan alleen maar aan hem denken.

Nieuwe singles

In de mannen villa was er ook een kleine verassing, er kwamen namelijk 4 nieuwe vrijgezellen bij: Raluca (24), Sabine (24), Maartje (20) en Talisa (27). René lijkt het erg goed te kunnen vinden met Sabine van de dames. En laat weten dat hij al die dames ‘allemaal wel mooi’ vindt, en maakt de opmerking: “Vroeger had ik ook met meerdere dames tegelijk contact, dus hoe meer dames om me heen, hoe beter het voor mijn eigen proces is.” Oei…

Nu al de slaapkamer in

Maris (vriendin van Ivo) trekt inmiddels steeds meer naar single Jari toe. “Ik merk wel dat wij een aantrekkingskracht naar elkaar toe hebben, ja, dat zeker wel.” En zei is niet de enige, want wat zei niet weet, is dat de cliffhanger van vandaag doet vermoeden dat haar vriend Ivo de nacht niet alleen door gaat brengen. Wel maakte Jan Sietse de opmerking naar hem “koppie erbij hé,” maar hij lijkt niet te luisteren.. Dat wordt een spannende aflevering, wij zijn benieuwd wat we kunnen verwachten. Wat denk jij, gaat Esmé bij Ivo slapen?

Lees ook: Deze Temptation Island-deelneemsters zijn te vinden op Only Fans