Je herinnert je haar vast wel: Carré Albers. De blondine deed terug in 2020 mee aan Temptation Island. Helaas heeft zij geen een man kunnen verleiden, maar ze kwam niet met lege handen thuis. Carré werd namelijk in een ogenblik bekend, waardoor ze nu vaker op tv te zien is!

Temptation Islands Carré Albers LEGO Masters Kerstspecial
Bron: @carrealbers

Temptation Island

We kennen haar allemaal: Carré Albers. De blondine heeft meegedaan aan de nieuwste versie van Temptation Island, maar daarvoor kan je haar ook herkennen van een ander programma. Carré heeft namelijk ook meegedaan aan First Dates, helaas was die date geen succes, maar gelukkig ging ze niet met lege handen naar huis. Carré werd namelijk in een ogenblik bekend.

De blondine heeft na haar deelname aan Temptation Island mee mogen doen in het laatste seizoen van De Alleskunner VIPS. Tijdens het strijden voor een plekje in de finale, ontmoette ze haar nieuwe vlam. Dit was niemand minder dan rapper Baas B. De twee zijn inmiddels tot over de oren verliefd op elkaar. Cute!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carré Albers (@carrealbers)

Nóg een programma

Haar carrière heeft dus een flinke boost gekregen, want naast Temptation Island, First Dates en de Alleskunner (en het feit dat ze in een relatie zit met Baas B.) heeft Carré ook een kleine rol gekregen in de serie Mocro Maffia Meltem. Die rol levert haar nu weer een deelname aan aan een ander programma op. Hou je het nog bij?

Zo is duidelijk geworden dat Carré op woensdag 28 december te zien is in de LEGO Masters Kerstspecial. Samen met Marouane Meftah — ook bekend van Mocro Maffia — neemt ze het op tegen Erik de Zwarts en Barry Paf, Fenna Ramos en Kees van den Broek, Hugo Kennis en Thomas Cammaert en Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam.

De LEGO Masters Kerstspecial wordt op woensdag 28 december om 20.30 uur uitgezonden bij RTL4. Wij gaan natuurlijk kijken en we zijn heel benieuwd hoe Carré het gaat doen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carré Albers (@carrealbers)