Aan het einde van Temptation Island: Love or Leave leek één ding duidelijk: de relatie tussen Jan Sietse en Linde was over en uit. Toch werden de twee het afgelopen weekend samen op een festival gespot. Of er liefde in de lucht hing? Als we Linde mogen geloven is dat absoluut niet aan de orde.

linde jan sietse
Bron: @lindeterhaar

Duidelijkheid scheppen

Oplettende fans van Temptation Island wisten Jan Sietse en Linde het afgelopen weekend samen op de kiek te zetten. In een korte video zagen we hoe de twee samen een bezoekje brachten aan een festival. Veel mensen wisten het zeker: Jan Sietse en Linde zijn back together. Maar op de vraag of de twee weer samen zijn, laat Linde aan FEM FEM weten: “Het antwoord is nee. Totaal niet.”

Toevallig op hetzelfde festival

Linde laat vervolgens weten dat de twee toevallig hetzelfde feestje bezochten. “We waren op hetzelfde festival, wat sowieso toeval was”, gaat ze verder. “We hebben gewoon normaal contact, maar niet op relatie gerelateerd gebied.” Een hereniging tussen het Temptation-koppel zit er niet in, maar de twee kunnen duidelijk nog goed met elkaar overweg. Gelukkig!

Lees ook: Zo ging het na Temptation Island tussen Antonio en Fleur