In Temptation Island is Ivo te herkennen aan zijn lange lokken. Je zou denken dat dit zijn signature look is, maar de deelnemer van het liefdesprogramma ging vroeger met een totaal andere coupe door het leven. De lange lokken van Ivo waren vroeger enorm kort. En jawel, daar hebben wij beeldmateriaal van gevonden.

Ivo
Beeld: Tom Cornelissen

Trouble in paradise

Samen met zijn (nu nog) vriendin Maris doet Ivo mee aan Temptation Island om te onderzoeken of de twee meant to be zijn. Ivo en Maris hebben al negen jaar lang een relatie, maar willen uitzoeken of ze wel echt voor elkaar bestemd zijn. Maris wil graag een blik op de toekomst werpen, terwijl Ivo het liefst niet te veel wil plannen. Ivo leeft met de dag, iets wat een van de singles, Esmé, ook doet. Niet gek dat de twee elkaar tijdens Temptation Island helemaal gevonden hebben. Ivo is niet van Esmé weg te slaan en dat lijkt vooral de medekandidaten van Temptation Island inmiddels te irriteren.

Ivo met korte coupe

Ivo lijkt bij single Esmé goed in de smaak te vallen, dit zal mede te maken hebben met zijn lange coupe. Maar wist je dat de Temptation-ster niet altijd al met dit opvallende kapsel door het leven ging? Ivo had vroeger een kort kapsel en daar heeft LoveReality beeldmateriaal van gevonden.

Op de foto’s zien we Ivo met een korte coupe recht in de camera kijken. Wij moesten even twee keer kijken. Want Ivo, is that you? Op het tweede kiekje zien we Ivo en Maris samen poseren tijdens een zonnige vakantie. Op deze foto herkennen we het koppel totaal niet terug. Ook volgers van LoveReality laten verbaasde reacties achter. “Wat een verschil”, klinkt het in de reacties. We agree.

Lees ook: Zo zag Jari uit Temptation Island er vroeger uit