*Schreeuwt heel hard in zichzelf*. Het moment waar we zo bang voor waren is daadwerkelijk daar. Onze geliefde Salvatore broers gaan Netflix verlaten. Waarom Netflix dit doet? Geen idee? Of we het er mee een zijn? zeker niet! Naast dat we vanaf nu zielig moeten gaan huilen in een hoekje, is het dus de hoogste tijd om al die 8 seizoenen nog maar eens te bingewatchen. Tot wanneer je hiervoor hebt, dat lees je hieronder..

Vampire Diaries

Even in het kort (spoiler alert!): Elena Gilbert woont in een kleine stadje genaamd Mystic Falls. Op een dag ontmoet ze de nieuwe scholier: de knappe Stefan Salvatore met wie ze al snel een relatie krijgt. Kort na zijn komst wordt de stad opgeschikt door een aantal brute moorden. Nadat Elena ontdekt dat Stefan een vampier is, verdenkt zij hem natuurlijk van alle misdrijven in Mystic Falls. Ondertussen is de broer van Stefan, hottie Damon Salvatore, ook in de stad gearriveerd. Het leven van Elena staat compleet op zijn kop, zeker als de broers gaan strijden om haar liefde!

Mocht je nog wat onvergetelijke momenten willen zien van deze populaire hitserie? Check dan de top 1o video hieronder!

Over met de pret

Nothing lasts forever!  Op 31 mei is het over en uit en wordt de populaire hitserie van Netflix afgehaald. Met nog maar iets minder dan een maand op de teller, wordt het dan toch ook echt tijd om deze serie te gaan bingen! Mocht je daar toch niet zo heel veel zin meer in hebben? Dan hebben wij een goed alternatief voor jou gevonden. Bekijk hieronder de trailer van de bloedstollende Netflix-serie: The Serpent. 

Lees ook: Netflixtip: De succesvolle serie Jane The Virgin