Als je al lange tijd een relatie met iemand hebt, is er een grote kans dat jullie relatie een beetje in een sleur raakt. Je neemt elkaar voor lief, je ziet elkaar elke dag en je doet weinig moeite om leuke dingen te ondernemen met je vriend. Er zijn een aantal dingen die jullie kunnen doen om je relatie leuker te maken en de sleur te vermijden.

Lange relatie FEM FEM

“Je ziet er mooi uit”

Vergeet niet om eens in de zoveel tijd elkaar een complimentje te geven. Complimentjes zijn echt een oppepper en je mag best zeggen dat je vriend er goed uit ziet. Wees wel eerlijk en ga geen complimentjes geven die je eigenlijk niet meent.

Opdoffen voor bijzondere gelegenheden

Als jullie samen uit eten gaan, doe dan iets meer je best op je uiterlijk. Draag iets meer make-up en trek iets moois aan voor je lief. Trek niet je oude trui aan omdat deze zo lekker zit en jullie elkaar toch al zolang kennen. Doe net iets meer moeite voor elkaar, ook al is het de zoveelste date night die jullie hebben samen.

Blijven flirten

Je bent dan wel al heel lang samen met elkaar, een beetje flirten kan altijd. Houd elkaars hand vast als je door de stad loopt, flirt met elkaar als je op date bent en geef elkaar soms een klein kusje. Het hoeft geen groot gebaar te zijn, maar het heeft wel een groots effect.

Verrassingen voor elkaar bedenken

Tijdens het daten ben je in het begin telkens op zoek naar iets leuks en verrassends om samen te doen. Je bedacht spontaan dingen om samen te doen en deed extra je best om iets leuks te verzinnen. Dat kan nu ook nog steeds! Wees creatief en verras elkaar met een weekendje weg of een bijzonder avondje uit. Het hoeft helemaal niet groots en duur te zijn, maar verrassingen maken je relatie wel een stuk leuker.

Heb je nog meer inspiratie nodig voor een avondje samen? Met deze tips is samen thuisblijven niet meer saai.