In een eerder artikel vertelde wij je dat je ook in een relatie moet blijven daten, wel mét je vriend zelf natuurlijk. Bij daten denken de meeste al snel aan: je mooiste outfit en een activiteit buiten de deur. Dit is altijd leuk, maar je kunt er ook voor kiezen om heerlijk thuis te blijven. Ook hier kun je de beste avonden beleven en een Netflix avondje staat er niet eens tussen.

date-thuis-femfem

Samen de sterrenchefs overtreffen

Avondjes uiteten in de nieuwste restaurants is altijd leuk en het eten is geweldig. Dit is dan ook de reden waarom we vaak naar restaurants gaan. Maar kies er eens voor om zelf te koken tijdens jullie date, misschien kunnen jullie samen de sterrenchefs wel overtreffen. Ga bijvoorbeeld voor deze citroen kip met aardappeltjes uit de oven. Wat kleine hapjes vooraf, zoals brood met verschillende dips, olijfjes of verschillende soorten worstjes en je bent verzekerd van een lekker maaltje voor jullie date night. Bovendien is samen koken de ultieme relatietest en wie weet ontdekken jullie wel een nieuwe hobby.

Wegdromen bij de mooiste vakantiebestemmingen

Na deze, hopelijk, topmaaltijd kunnen jullie de laptop erbij pakken, want je gaat opzoek naar jullie volgende vakantiebestemming. Van welke landen dromen jullie en welke hotels staan op jullie bucketlist? Kiezen jullie voor een verre reis of blijven jullie gewoon in Nederland? Er zijn allerlei soorten reizen en stedentrips die je in je leven gedaan moet hebben. De volgende drie bestemmingen horen thuis op jullie bucketlist:

Bijzondere natuur van IJsland

IJsland is een indrukwekkend land met een nog indrukwekkendere natuur. Van bergtoppen, tot indrukwekkende watervallen, tot ijs landschappen. IJsland heeft het allemaal. Dit stel laat zien waarom jij met je vriendje naar IJsland wilt.

Roadtrippen door Amerika

Amerika is een land dat je ervaren moet hebben om te weten hoe het voelt. Big, bigger, biggest is nog een understatement. Ervaar de grootte van alles in dit land en stippel alvast samen met je lover je route uit vanachter je laptop. Nu alleen nog dat ticket boeken.

Tot rust komen op het chilste strand 

Wat is er beter dan afbeeldingen te bekijken van de mooiste stranden van de wereld? Samen met je vriend volledig tot rust komen op een van deze stranden natuurlijk. En wanneer je deze stranden op internet ziet, zal het lastig zijn om niet gelijk een ticket te boeken.

Vanavond zijn wij offline

Even geen zin in internet? Organiseer een spelletjesavond voor twee. Haal al je oude spellen uit de kast en je zult zien dat jullie de grootse lol hebben. Om de spelletjes nog net een tikkeltje leuker te maken kun je de verliezer een opdracht geven, dit zal de strijdlust bevorderen. Ga bijvoorbeeld voor Uno, Jenga, een kaartspel of tover de tafel om in een pingpongtafel. Je fanatisme komt naar boven en dit zorgt gegarandeerd voor een gezellig avondje, mits je tegen je verlies kunt.

date-thuis-spellen-femfem

Jullie date night is natuurlijk niet compleet zonder enige alcoholische drankjes. Kies er daarom voor om een eigen wijnbar te maken met de lekkerste hapjes en allerlei verschillende soorten wijn. Ben je bang dat je je rode wijn niet zo lang kunt bewaren? Hier lees je hoe lang je deze kunt bewaren.