Let’s talk about sex want wanneer is de laatste keer geweest dat jij écht goed bent klaargekomen? Wij hebben dé tips om tot een knallend uiteinde te komen. Of nog beter: meerdere achter elkaar. Lees gauw verder.

Soloseks FEM FEM

Je brein draait op volle toeren wanneer je een orgasme hebt, en met deze tips heb je ze (hopelijk) vaker:

Soloseks

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend makkelijk orgasmes te krijgen, maar met een aantal tips komen ze iets gemakkelijker en zijn ze intenser. Om dit voor elkaar te krijgen is het ontdekken je lichaam belangrijk en natuurlijk kunnen fijne speeltjes je hierbij helpen. Ben jij iemand die niet zo makkelijk een orgasme krijgt? Onze tip: probeer het met soloseks. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen tijdens soloseks vaker (en meerdere) orgasmes kunnen krijgen omdat we dan meer ontspannen zijn. Ook zijn we meer gericht  op het krijgen van een orgasme in plaats van de focus verdelen over onszelf en een partner. Het grote voordeel van masturberen is ook dat het de veiligste vorm van seks is. Je wordt niet zwanger, krijgt geen SOA, het verlicht stress, verbetert je zelfbeeld, je slaapt goed én het verlicht ook nog eens menstruatiekrampen.

Soloseks feitjes

  • Tussen de 40 en 60 procent van de vrouwen masturbeert. Op zich geen verkeerd percentage, maar nog flink wat minder vergeleken met 95 tot 99 procent van onze mannelijke tegenhangers.
  • Met soloseks heb je een hogere kans op een orgasme – 50 procent van de vrouwen bereikt meerdere orgasmes met soloseks – met penetratie krijgt slechts 18 procent van de vrouwen een orgasme. En daarvoor moet de clitoris tijdens de seks ook nog eens helemaal goed gestimuleerd worden…Kortom: soloseks is dé manier om een knallend uiteinde tegemoet te gaan!

Soorten orgasmes

Goed om te weten is dat er twee soorten orgasmes bestaan: allereerst natuurlijk het clitorale orgasme. Voor de meeste vrouwen is dit de makkelijkste manier om klaar te komen. Logisch, want op deze plek komen maar liefst 8000 zenuwen samen. En daarmee hebben we als vrouw mazzel, want de mannelijke eikel heeft de helft minder. Ha! Daarnaast is er ook het G-spot orgasme. De G-spot is nog altijd een mysterieuze plek, maar veel vrouwen komen toch echt heel intens klaar wanneer dit kleine plekje tegen de vaginawand gemasseerd wordt. Of wanneer de penis – of een toy – deze aanraakt tijdens een vrijpartij.

Het clitorale orgasme

Binnen no time een clitoraal orgasme bereiken, en wil je daar een fijn speeltje bij gebruiken? Tip van de redactie: met de LELO SONA™ 2 Cruise leer jij jezelf nog beter verkennen. Dit speeltje stimuleert de gehele clitoris – zelfs de gedeelten die je niet kunt zien. Met de SenSonic technologie van deze luchtdruk vibrator, wordt de clitoris precies op de juiste manier gestimuleerd. Met een diepe maar tedere clitorale stimulatie zorgt de LELO SONA™ 2 Cruise voor mindblowing soloseks. De intensiteit stem je naar wens af, dus genieten doe je helemaal op je eigen manier. Wedden dus dat je hiermee gegarandeerd dat orgasme percentage omhoog haalt? 😉

Om de orgasmekloof te doorbreken is het belangrijk dat we als vrouw onszelf en ons eigen lichaam eerst goed leren kennen. Aangeven wat we fijn vinden dus! De beste manier om dit te ontdekken is door eerst zelf op avontuur te gaan. Een fijne manier om makkelijk een orgasme te bereiken is met behulp van een luxueuze sextoy, zoals de LELO SONA™ 2 Cruise, die je zowel alleen als met een partner in kunt zetten.

Let’s get it on!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door LELO (@lelo_official) op

Lees meer over waarom masturberen goed voor je is en de dingen die geregeld verkeerd worden gedaan tijdens het masturberen.