Het leek erop of dj Tony Junior en Didi Shanna aan het daten waren. De twee postten dit weekend beide een foto met dezelfde zwarte motor. Al snel werd dit nieuwtje opgepakt door verschillende platformen, wat ook de reden was dat Tony Junior op dit juicy nieuwtje reageerde.

Tony Junior en Didi Shanna

Zijn Tony Junior en Didi Shanna aan het daten?

Afgelopen zaterdag postte de dj en Didi Shanna, de ex van Bram Krikke, beide een foto op dezelfde zwarte Harley. Het roddelaccount reality.fbi dacht gelijk dat hier meer aan de hand was. De twee hadden elkaar niet in de foto getagged, maar het was overduidelijk dezelfde motor in beide foto’s. Natuurlijk kwam dit nieuwtje al snel bij Tony terecht, en daarom besloot hij erop te reageren.

Gewoon vrienden

Het verhaal schijnt dus iets minder spannend te zijn dan dat wij gehoopt hadden. Tony en Didi Shanna zijn namelijk gewoon vrienden. Tony kon heel kort antwoord geven op de vraag of hij en Didi aan het daten zijn: “Nee”, zei hij. Hij vertelde hier nog bij dat hij en Didi al 6 jaar goed bevriend zijn en dat ze alleen maar eventjes naar zijn motor wilde kijken. Ahaaaa…

Het liefdesleven van Tony Junior

Tony Junior heeft een veelbesproken liefdesleven. We weten ook niet of de dj momenteel een lover heeft. De laatste theorie over Tony’s liefdesleven die rondging was dat hij het gezellig zou hebben met een tattoo artist uit Utrecht. Of de twee elkaar nog zien, en of dit ooit iets ‘serieus’ is geweest durven we niet zeker te zeggen.

Lees ook: Tony Junior is weer aan het daten en dit is het bewijs