Wanneer je aan een persoon met veel tatoeages denkt, denk je al snel aan Tony Junior. Over heel zijn lichaam zijn de tatoeages van Tony Junior te zien. Maar nu heeft hij een tattoo in zijn nek gezet van een vrouw! Niet zomaar een vrouw trouwens.. Het is een engel!

De nieuwe tattoo van Tony Junior

Tony Junior liet gister weten via een verhaal op zijn Instagram dat hij een nieuwe tattoo heeft laten zetten. Het gaat hierbij om een grote tattoo die hij in zijn nek heeft laten zetten. De tattoo is een afbeelding van een engel die twee vingers omhoog doet. Dit is een symbool die door de Oude Grieken werd gebruikt om al het kwaad af te wenden. Ondanks dat ‘ie wel mega groot is en op een best wel heftige plek zit, vinden wij de betekenis van de engel wel super mooi.

Tatoeage van zijn opa en oma

Tony Junior had ongeveer een half jaar geleden ook nog nieuwe tattoos laten zetten. Deze tatoeages heeft hij gezet voor zijn opa en oma. Hij had aan hun gevraagd om in twee zinnen iets op te schrijven over Tony. Tony heeft deze tekstjes beide laten tatoeëren. In de tekstjes staan spelfoutjes, maar dat maakt voor hem allemaal niet uit. Dit laat juist zien dat het echt is. Hoe lief is dat wel niet?

Schermafbeelding 2022-02-25 om 11.26.33 Schermafbeelding 2022-02-25 om 11.26.44

Dure tatoeages

Al die tatoeages van Tony Junior blijven zeker niet onopgemerkt. Dat is maar goed ook. Hij heeft hier namelijk een hele hoop geld aan uitgegeven. Hij zou namelijk al zo’n 10.000 euro hebben uitgegeven voor zijn hele lichaam. “Alleen de sleeve op mijn rechterarm was ik al rond de 1500 euro kwijt.” Wow! Dat is echt heel veel! Naast veel geld kost het ook allemaal nog is hartstikke veel tijd. Zo zou hij al zo’n 50 keer getatoeëerd zijn.

Lees ook: Tony Junior is weer aan het daten en dit is het bewijs