Dat bier en zoetigheid goed samen gaan, werd al bewezen door Hema’s heerlijke tompouce ale. Wie niet genoeg kon krijgen van dit heerlijke biertje, kan er nu nog één aan zijn lijstje toevoegen: het Tony’s Chocolonely bier! En nee, we maken geen grapje. Het bestaat écht!

@BrewDog
@BrewDog

Tony’s Hopolonely

Dit heerlijke nieuwe biertje is een samenwerking tussen Tony’s Chocolonely en de Schotse bierbrouwerij BrewDog. Het eindproduct: een frambozen/witte chocolademilkshake bier! Niet alleen lijkt dit biertje ons ontzettend lekker, ook steun je nog eens a good cause! Naast Tony’s Chocolonely’s strijd voor slaafvrije chocoladeproductie, staat BrewDog bekend als een milieuvriendelijke bierbrouwerij. Mooie samenwerking, toch?

Only in the UK

Dit nieuwe biertje genaamd Tony’s Hopolonely wordt deze maand gelanceerd in Groot-Brittannië. Het bier wordt onderdeel van de speciale BrewDog and Friends Beer Box dat bestaat uit vier verschillende biertjes. De enige manier om op dit moment aan het biertje te komen, is door een abonnement te nemen op de maandelijkse bierboxen van BrewDog. Of het biertje binnenkort ook in Nederland te verkrijgen is, is helaas nog niet bekend. Maar aangezien Tony’s van oorsprong een Nederlands bedrijf is, zou het zomaar kunnen! Keep hoping!

Kan jij ook geen genoeg krijgen van die heerlijke Tony’s repen? Check hier de Tony’s Chocolonely karamel zeezout taart!