Smaakcombinaties kunnen tegenwoordig niet gek genoeg zijn. Naast de chocoladewijn en de Oreo cocktail hebben we nog een bijzonder drankje voor je in petto dat perfect is voor Koningsdag: tompouce bier! Of het lekker is? Dat betwijfelen we, maar het ziet er in ieder geval kleurrijk uit!

Tompouche Ale

Wat begon als een 1 april grap is inmiddels een hot item geworden: de Tompouce Ale van de Hema! In eerste instantie werd het biertje op de socials van de Hema gedeeld als 1 april grap. Later bleek echter dat het bier daadwerkelijk in de winkels kwam te liggen. Thank god!

De Tompouce Ale is een samenwerking tussen de Hema en de Amsterdamse bierbrouwerij Lowlander. Het drankje is een zoete, romige milkshake-style blond bier dat smaakt naar framboos en vanille. Klinkt als een perfecte dorstlesser op een zonnige dag!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Uitverkocht

Wie nu als een gek de bank afspringt om naar de Hema te racen, moeten we helaas teleurstellen. De eerste lading blikjes was binnen een paar uur zowel online als in de winkels uitverkocht. Er is zelfs zoveel vraag naar het bier dat de blikjes met een big profit op Marktplaats te koop worden aangeboden. Gelukkig kan je je op de website van Lowlander ook gewoon inschrijven voor een update wanneer het bier weer op voorraad is. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om het te proeven!

Lees ook: De ultieme ontspanning: bubbelen in een ├ęchte bierspa in Belgi├ź