schermafbeelding 2022 04 11 om 154053

Overnacht in de Nederlandse natuur in deze luxe bungalow met hottub en sauna

Travel19 jun , 16:20 doorPaz Ruijter
Ben jij even helemaal klaar met alles en iedereen om je heen en wil jij even weg van alle stress maar niet buiten Nederland? Dan hebben wij dé perfecte Airbnb in Nederland voor jou gevonden in het prachtige Overijssel met een luxe interieur, een heerlijke hottub en ook nog eens een sauna. We bedoelen maar, hoe kan je nog meer tot rust komen?

Boutique bungalow No. 1

De vier-persoons bungalow bevindt zich in het prachtige Overijssel, en staat midden in de bossen van het adembenemende Vechtdal. De bungalow biedt naast een heerlijke luxe ook een hottub en sauna. Het huisje is gebouwd als een loft. Een fijne plek om helemaal weg te zijn. Het uitzicht vanuit het huis is haast kunstzinnig. "Elk seizoen is de schoonheid van het bos anders", staat er in de beschrijving. Om nog meer tot jezelf te komen kan je ook een prachtige boswandeling maken in bijvoorbeeld de vroege ochtend (als je een ochtendmens bent dan).
Daarnaast wordt er onder andere in de beschrijving gezet "De hottub is een heerlijk ritueel, met het hout stook je zelf de tub, om te genieten in het warme water. Met de aanwezige badjassen kruip je daarna lekker met een goed glas wijn om de haard in de boskas. De stilte om je heen geeft rust en met een beetje geluk dartelen de eekhoorns om je heen en is de muziek het geluid van de vogels. Dit alles beleef je in privésfeer."

Recensies

Een leuke en goede beschrijving, maar is dit wel echt realistisch? Jazeker, want ook de recensies zijn fantastisch. Zo zegt Kelly bijvoorbeeld: "We hebben een heerlijk weekend gehad in deze prachtig ingerichte bungalow! Het huisje is van alle gemakken en luxe voorzien; strakke keuken, goede bedden, comfortabele loungebank, knusse tuinkas, leeswerk, lekkere hottub en fijne sauna in mooie bostuin inclusief eekhoorntjes. Een aanrader!" Klinkt goed, toch?
Ook Kirsten was erg positief: "Wat een heerlijk huisje. Het is precies zoals op de foto’s! Ook een februari hebben we heerlijk in de tuinkamer bij de open haard kunnen zitten. Sauna én hottub!! Was nog moeilijk kiezen. Voor mensen die twijfelen over het feit dat het op een vakantiepark ligt: NIET twijfelen."