schermafbeelding 2021 06 15 om 135430

Dit is het grootste tropische zwemparadijs ter wereld!

Travel03 mei 2023, 11:00 doorTamara Zwijnenburg
Als we één ding uit onze jeugd hebben meegenomen is het toch wel de liefde voor zwemmen en zwembaden. Vooral zwembaden met een prachtige subtropische inrichting, heel veel verschillende baden en oneindig veel glijbanen doen het bij ons altijd goed. Onlangs is dit zwemparadijs genaamd 'Tropical Islands' als de grootste ter wereld uitgeroepen. En het beste? Het is helemaal niet zo ver van ons vandaan!
schermafbeelding 2021 06 15 om 135430
@TropicalIslands

Tropisch van dichtbij

Je vindt het grootste tropische zwemparadijs in Krausnick, Duitsland . Oké, het is dan misschien niet om de hoek, maar het is in ieder geval een stuk bereikbaarder dan naar een echt tropisch eiland gaan. Laat dit je reden zijn om een vakantie naar Duitsland te boeken! Of koop snel je tickets als je toevallig al in de buurt van Oost-Duitsland bent.

Zwemparadijs

I mean , de foto's zeggen al genoeg, maar wat dit tropische zwembad de allergrootste en mooiste maakt is een echt tropisch regenwoud waar je doorheen kunt lopen, een nagebootste zee met 200 meter lang strand , alleen binnen al drie verschillende grote zwembaden, whirlpools, een lagune en vier glijbanen. Het is er verder altijd tussen de 23 en 28 graden. Dat je je in tropische sferen waant, is dus duidelijk!

Buitenbad

Ook buiten gaat het paradijs nog door. Zo zijn er verschillende zwembaden te vinden en is er een 250 meter lange wildwaterbaan! Je kunt hier zelfs surfen alsof je op Hawaï op vakantie bent!

Meer dan zwemmen

Het zwemparadijs biedt verder nog attracties aan in en buiten de wat vroeger een loods was. Zo zit Tropical Islands vol met café's en restaurants in de vorm van een traditioneel tropische dorpjes zoals Borneo, Maleisië, Polynesië en Thailand. Extra leuk: je kan hier binnen het zwemparadijs in een luchtballon opstijgen. Ook kun je er overnachten in een tent. Hier houdt je je wel een weekendje zoet!
Dit is voor de kids én voor jou natuurlijk iets wat gelijk op de bucketlist moet! Koop hier je tickets vanaf €46,-.