Tijdens een concert van Taylor Swift heeft een stel, fan zijn naar een compleet nieuw level gebracht. Ze zijn namelijk tijdens het concert met elkaar gaat trouwen. What!? Ja, dit is echt gebeurd. De video’s gingen meteen viral op social media en de bruid heeft op TikTok helemaal uitgelegd hoe ze op dit bizarre idee gekomen is.

Taylor Swift trouwen concert bruiloft
Bron: Taylor Swift | YouTube

Taylor Swift’s Eras tour

Waarom zou je een bruiloft in de kerk houden als het ook op een concert van Taylor Swift kan? Zo dacht René Hurtado uit Arizona er ook over. Zij is met haar man, Max Bochman, getrouwd tijdens Taylor Swift’s Eras tour. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven en een video van het koppel ging helemaal viral op TikTok.

@madimarottacongrats to the married couple 😭 so 😭 happy😭 for you😭😭😭😭♬ original sound – madi marotta

Hoe ze op het idee is gekomen

Op TikTok legde René uit hoe ze op dit bizarre idee gekomen is. Eerst was het idee om voor het concert alle formele zaken te regelen en tijdens het concert de ‘receptie’ te doen. Maar toen kwam een vriend met het bizarre idee om gewoon de hele bruiloft te doen tijdens het concert. Dus toen deed ze dat, helemaal vooraan, in de eerste rij, bij Taylor Swift haar tweede show in Glendale, Arizona.

@rene_hurtadoRepost of part 1 with subtitles and normally speed. I cut some of it for length to fit, promise you didnt miss much♬ original sound – René Hurtado

Taylor haar reactie

Taylor zelf heeft dit natuurlijk ook meegekregen. René vertelt in een andere TikTok dat Taylor haar video geliket heeft, ze heeft het dus zeker gemerkt. Ook kreeg ze na het concert van een van de bandleden een guitar pick met Taylor haar hoofd daar op als een klein cadeautje, hoe cute!

@rene_hurtadoPart 5: Venue Staff & Taylor’s Stage team♬ original sound – René Hurtado