Hello sleeping beauties! Uiteraard worden jullie al heel knap wakker, maar wij geven jullie wat extra tips, waardoor jij nog knapper wakker wordt morgen. Er zijn namelijk een aantal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je meer uitgerust wakker wordt. Ben jij benieuwd naar de trucjes voor die frisse, healthy glow? Lees dan snel verder!

Hello sleeping beauty's! Uiteraard worden jullie al heel knap wakker, maar wij geven jullie wat extra tips, waardoor jij nog knapper wakker wordt morgen FEM FEM

Laat je oneffenheden met rust

Zie je voordat je gaat slapen een pukkel ontstaan? Oh no! Hoe moeilijk het ook is, probeer hier vanaf te blijven. De kans is namelijk groot dat je een wondje gaat maken, en dat is niet de bedoeling. En geloof ons: als je je puistje met rust laat, is de kans groot dat hij morgen al een stuk kleiner is. Als je eraan gaat zitten pulken maak je hoe dan ook een wondje, waardoor je puistje de volgende dag juist nog meer zichtbaar is.

No make-up

Nee nee, ook niet voor een keer je make-up laten zitten omdat je te moe bent en je ogen letterlijk dichtvallen. Het is mega slecht voor je huid om je make-up op te laten. Het veroorzaakt acne en rimpels, omdat je huid niet meer kan ademen en vernieuwen. En daarbij is het ook niet zo fris voor je kussen… Denk dus de volgende keer nog een keer na voordat jij ‘vergeet’ je make-up eraf te halen voordat je naar dromenland gaat.

Haarmasker

Wil jij je haar een extra boost geven? Doe dan tijdens je schoonheidsslaapje een haarmasker in. Maak je haar na het aanbrengen vast in een knotje en doe een badmuts op, zodat het maskertje de hele nacht kan intrekken. Het slaapt misschien niet mega comfy, maar je weet wat ze zeggen: wie mooi wil zijn moet… En je wordt de volgende ochtend wakker met mega shiny¬†lokken, dus wij zouden het wel weten! O ja, alleen nog even uitspoelen en daarna je lokken voorzien van een goede blow dry.

Geen zoute snackjes

Yes, we hebben hier allemaal (elke dag) last van: je ligt op de bank en hebt mega veel zin in een lekkere snack. Oke, dit mag natuurlijk altijd, maar probeer zoute snacks zoveel mogelijk te vermijden. Dit zorgt er namelijk voor dat je met dikke ogen wakker gaat worden, en dat staat natuurlijk niet op de planning. Neem een healthy snack, zoals wortels of komkommer. Kun je het toch niet weerstaan om die zak chips open te scheuren? Zorg er dan voor dat je genoeg water drinkt.

Lees ook: Dit fijne beautymerk is vanaf nu eindelijk verkrijgbaar in Nederland