Wanneer je fan bent van Ginny & Georgia hebben wij goed nieuws voor jou. Na een lange tijd wachten is het namelijk zover. De opnames van het tweede seizoen van Ginny & Georgia zijn eindelijk afgerond. Het duurt dus niet meer heel lang totdat wij van de serie kunnen genieten op Netflix.

ginny & georgia

De opnames zitten erop

Netflix heeft voor het eerst nu gedeeld op hun Instagram dat de opnames van het tweede seizoen van Georgia & Ginny erop zitten. Hier zette zij de tekst bij: “Wie is er klaar voor seizoen 2 van Ginny & Georgia?” Deze tekst is geplaatst bij meerdere leden van de serie.

Eerder werd al bekend gemaakt dat er überhaupt een tweede seizoen van de hitserie aan zou komen. In november zijn ze met de productie van het tweede seizoen gestart. Het grote nadeel is wel dat we nog niet weten wanneer het seizoen van Ginny & Georgia te verwachten is op Netflix. Wij hopen in ieder geval erg snel!

Ginny & Georgia

Voor de mensen die nog nooit de serie gezien hebben, dit is waar het eerste seizoen over gaat. In de serie worden de 15-jarige Ginny en de 30-jarige Georgia gevolgd. Georgia is de moeder van Ginny. Georgia is er aan toe om in haar leven wat vastigheid te krijgen, maar dat lukt niet echt omdat haar moeder telkens moet verhuizen.

Eindelijk verhuizen zij met het jongste broertje Austin naar New England. Een plek waar zij eindelijk van plan zijn om een langere tijd te blijven. Toch doet Ginny een hoop schokkende ontdekkingen over haar moeder. Door die ontdekkingen heeft Ginny besloten om weg te gaan bij haar moeder met haar broertje. Zou ze nog terug gaan? Dat kunnen we allemaal zien in het tweede seizoen van Ginny & Georgia.

Lees ook: Inside information: we weten steeds meer over Ginny & Georgia s2