We weten allemaal dat de Kardashians niet vies zijn van een beetje photoshop hier en daar. Maar we zijn er achter gekomen dat ze dit niet alleen gebruiken in hun privé leven maar ook in hun zaken leventje. Het Instagram account problematicfame heeft namelijk screenshots en een video gedeeld van de laatste SKIMS shoot. Op deze screenshots is duidelijk te zien dat er aan het lichaam van Tyra Banks gesleuteld is… oeiii

SKIMS

Het kan haast niet dat je nog nooit van het merk SKIMS hebt gehoord. SKIMS is de best verkopende shapewear-lijn met als owner Kim Kardashian. SKIMS heeft prachtige loungewear, amazing ondergoed, en sinds kort ook badmode. Maar shapewear blijft de kern van het merk SKIMS. De lancering was in 2019 en heeft dus ook de hele corona pandemie overleefd, bizar. Inmiddels is het een miljarden-bedrijf en zal dat nog lang blijven.

Bodypositivity

SKIMS staat er voor dat niemands lichaam gladgestreken, geminimaliseerd of ingesnoerd moet worden. Elk lichaam is mooi op zijn of haar manier. Toch kan shapewear veel doen voor iemands onzekerheid. Onderkleding kan je een zekerder gevoel geven over jezelf. En we zouden er allemaal voor moeten zijn dat iedereen zich fijn en zelfverzekerd moet voelen in zijn of haar lichaam. Of dat nou in een mooi lingerie setje, of bijvoorbeeld shapewear is.

Skims photoshop Skims photoshop

Gesleuteld aan Tyra Banks

In de foto zijn vijf prachtige vrouwen te zien. Helaas is er toch gesleuteld aan de foto’s na de shoot. Sterker nog bij Tyra Banks mist gewoon een deel van haar middel. Zonde, aangezien SKIMS juist staat voor inclusiviteit en bodypositivity. Daarom past het niet echt bij het merk. En daarnaast is er echt helemaal niets mis met het ongephotoshopte lichaam van Tyra Banks. Helaas dus een klein min punt voor SKIMS.

Lees ook: Dit is het Kim Kardashian huis van Den Haag