De zomer is weer voorbij en we zijn allemaal weer volop aan het werk, zoveel mogelijk vanuit huis. Heb jij zin om er even tussenuit te gaan? Dat snappen wij. Daarom hebben wij de meest knusse natuurhuisjes voor jou op een rijtje gezet, zodat jij deze herfst even lekker kunt bijkomen. Kacheltje aan, kopje thee erbij en genieten van de herfst op z’n mooist.

Hoog tussen de bomen in Drenthe

Dit natuurhuisje bij Nationaal Park Dwingelderveld in Ruinen is een knusse plek met fantastisch uitzicht hoog tussen de bomen. Er zijn hier drie slaapkamers, een grote veranda en zelfs een jacuzzi. De natuur is hier prachtig en om het huisje zijn nog twee nationale parken gelegen en nog wat kleinere natuurgebieden. Verder zijn hier verschillende marktjes en oude dorpjes in de buurt. Je kunt natuurlijk ook gewoon knus binnen zitten met de ouderwetse kachel aan.

natuurhuisje hoog in de bomen 1 (2)

Duurzaam overnachten in Stekene

Dit geheel duurzame gebouwde natuurhuisje is een hele bijzondere plek om te overnachten. Hij staat diep in de bossen van Stekene en hij bestaat helemaal uit natuurlijke en duurzame materialen. Het perceel van het natuurhuisje is zo gemaakt dat de planten en dieren zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en het huisje staat op een beschutte plek waardoor je het idee krijgt dat je de enige bent in het bos. Met de comfortabele meubels en de compleet uitgeruste keuken zul je graag binnen zijn, maar Antwerpen en Gent liggen hier ook om de hoek.

natuurhuisje Stekene

Luxe designerhuisje in Epse

Wil jij in een echt designerhuis overnachten? Dan is dit moderne natuurhuisje zeker iets voor jou. Met een woonkamer van 20 meter lang en een prachtige en luxe keuken, is niks hier standaard. Het is hier licht en ruimtelijk en daarnaast enorm sfeervol. Er zijn hier 4 ruime slaapkamers, dus je kan hier met meerdere mensen heen gaan. Met de mooie bossen van Gorssel, De IJssel en Epse zit je hier sowieso goed. ’s Avonds kun je dan lekker genieten van pizza uit de pizza-oven. Als je hier eenmaal geweest bent wil je waarschijnlijk niet meer weg.

natuurhuisje epse (2)

Slaap tussen de dieren in Antwerpen

Dit tiny house ziet er misschien van buiten niet heel sfeervol uit, maar eenmaal binnen verander je van mening door de prachtige Scandinavische stijl in dit huisje. Alles wat je wil is hier: van knusse keuken en een moderne badkamer tot een koudwaterbad en een Finse sauna. Daarnaast heb je ook nog eens 2 hectare grond waar regelmatig ree├źn, eekhoorns en vogels een kijkje nemen. Het is hier dus een echte wellness ervaring, maar dan wel met een ultiem off the grid gevoel.

Natuurhuisje antwerpen goede (2)

Slapen in Schoorl dicht bij zee

Als je het bos graag combineert met de zee, dan is dit de perfecte plek voor jou! Het ligt maar 20 minuten verwijderd van het strand, waar je prachtige Schotse hooglanders, kuddes schapen en wilde paarden kunt vinden. Nadat je naar het strand geweest bent, kom je terug in de bossen van Schoorl waar ook het natuurhuisje staat. Dit huisje is pas net 2 jaar oud en dat kun je er aan zien: er zit een prachtige strakke keuken in en een moderne en knusse inrichting. Dit is een fijne plek als je even helemaal wil ontspannen.

natuurhuisje antwerpen

Wil je nog meer vakantiehuisjes zien? Dit zijn de leukste vakantiehuisjes voor vakantie in eigen land.