Je hoeft heus niet alleen naar Utrecht om waanzinnig mooie huizen tegen te komen. Ook onze hoofdstad staat vol met verborgen parels en we hebben er één gevonden waar we al te graag zouden willen wonen.

verborgen parel amsterdam FEM FEM

Verborgen in de Haarlemmer Houttuinen, vlakbij Haarlemmerdijk, staat een woning te huur wat een droom is voor iedereen die dol is op minimalistisch design. Dus, mocht je nog zoekende zijn naar een woning in onze hoofdstaf (en je bankrekening het toelaat) dan is dit wellicht wel de plek voor jou.

Verborgen parel

Met een totale oppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter (en een plafond van iets meer dan 4 meter) heeft deze gerenoveerde woning één slaapkamer, een open keuken én een badkamer waar je hebberig van wordt want: roze. Jaha, mooi roze is niet lelijk en al helemaal niet een roze badkamer.

Ligging

Het pand bevind zich op de Haarlemmer Houttuinen, dichtbij Centraal Station en de Jordaan. Het is op loopafstand van Westerpark met voldoende supermarkten en fijne horeca zaken in de buurt. Én wat ook ideaal is voor een eventuele date night met je partner: je bent op loopafstand van The Movies – een van de fijnste bioscopen in de hoofdstad.

Verborgen parel hoofdstad 6 FEM FEM Verborgen parel hoofdstad  5 FEM FEM Verborgen parel hoofdstad  2 FEM FEM Verborgen parel hoofdstad 1FEM FEM Verborgen parel hoofdstad 3 FEM FEM Verborgen parel hoofdstad 4 FEM FEM

Interesse? Het huis is nog beschikbaar en te huur via DSTRCT.