Hoewel carnaval dit jaar niet doorgaat, kun je er natuurlijk thuis wel een eigen verkleedfeestje van maken. Iedereen mag mee doen en zelfs je hond kan volledig in stijl. Daar zorgt de HEMA voor! HEMA verkoopt namelijk een geweldig verkleedpakje voor je hond. Jouw hond steelt de show voortaan helemaal in zijn of haar eigen hotdog verkleedpakje.

verkleedpakje voor je hond
Foto: FavorFlav

Hart voor hondjes

Ja, je hoort het goed! Ook aan honden is inmiddels gedacht als het om verkleden gaat. De HEMA schijnt een hart voor hondjes te hebben, want eerder kwamen ze ook al met de tompoucemix voor honden. Geen wonder dat ze ook op dit vlak zeker aan onze trouwe viervoeters gedacht hebben. Ze hebben namelijk een wel heel typisch HEMA-product weten in te zetten als verkleedkleding voor de hond. Je kunt nu een verkleedpakje voor je hond kopen én het beste nieuws is dat hij ook nog eens in de sale is.

Verkleedpakje voor je hond

Een hotdog dus. Eigenlijk een slim bedachte optie. Het komt er eigenlijk op neer dat je je eigen hond in het midden tussen twee broodjes als worstje stopt. Hierdoor lijkt het alsof jouw viervoeter onderdeel is van de hotdog. Best een hilarische insteek als je het ons vraagt. Je hond valt meteen op als hij of zij rondloopt in dit verrassende en opvallende pakje.

verkleedpakje voor je hond
Hema

Wel belangrijk om te vermelden dat dit verkleedpakje voor je hond niet voor iedere hond geschikt is. Qua formaat is hij perfect voor een hond die ongeveer net zo groot is als een grote jack russell. In principe kun je het pakje verstellen met klittenband, maar grote honden worden misschien wat ongelukkig als je ze hier in stopt. Overigens zijn er ook honden die gewoon te klein zijn en daardoor verzuipen in dit verkleedpakje. Kijk dus goed of dit allemaal matcht bij jouw hond, zodat je hem of haar niet ongelukkig maakt. Je scoort hem nu voor maar €10,-.

Lees ook: Met deze hondenrugzak neem jij je viervoeter overal mee naar toe