De Nederlandse modeontwerpster Nikkie Plessen gaat als een speer met haar eigen kledingmerk Nikkie. Geld heeft deze dame zeker want haar kleding wordt aan de lopende band verkocht. Nikkie Plessen staat zelfs op de rijkste jonge selfmade miljonairs lijst, en ze heeft de 47e plaats kunnen bemachtigen. Maar wat is dan het vermogen van Nikkie Plessen? Wij vertellen het.

bron: @nikkie_official
bron: @nikkie_official

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen in inmiddels 37 jaar en heeft al vele dingen af kunnen strepen. Zo was ze te zien in de bekende Nederlandse televisie programma’s; Onderweg naar morgen en Goede Tijden Slechte Tijden. Naast het acteren was ze ook te zien als presentatrice bij RTL Boulevard, Holland’s Best Fashion Designer en X Cherso. Televisie ervaring heeft ze dus zeker, maar dat is niet het enige.

Nikkie Plessen heeft namelijk ook een succesvol modebedrijf opgericht genaamd Nikkie. Later ging ze ook aan de slag met een kinderlijn die inmiddels ook op de markt is; Nik & Nik. Beide merken gaan als een speer. Een succesvolle onderneemster, met een aardig vermogen dus. Go girl. 

Mama

Na al het harde werken is Nikkie ook nog een fulltime moeder. Nikkie is sinds 2003 samen met Ruben Bontekoe, eigenaar en partner bij NP Fashion BV. Samen hebben ze twee kinderen: Jolie (uit 2010) & Alain (uit 2014).

Het is duidelijk dat Nikkie erg trots is op haar eigen gezinnetje. Ze deelt namelijk regelmatig foto’s op haar Instagram.

Vermogen Nikkie Plessen

Zoals ik al eerder zei heeft Nikkie Plessen zeker wat centjes in d’r zak. Dit komt grotendeels door haar goedlopende kledingmerken: Nikkie en Nik & Nik.

Het geschatte vermogen van Nikkie Plessen is ongeveer 28 miljoen euro, en dit zet haar op de 47e plek van de rijkste jonge selfmade miljonairs. Om op deze lijst te komen moet je een minimaal vermogen van 13 miljoen euro hebben en mag je niet ouder dan 39 zijn. Wow. 

Lees ook: Dit is het vermogen van Breghje Kommers (vrouw Ali B)