De 25-jarige Romee strijd staat al jaren aan de top als model. Ze loopt shows voor onder andere Yves Saint Laurent, Chanel en last but not least Victoria’s Secret. Samen met haar man Laurens van Leeuwen heeft ze onlangs een dochtertje gekregen genaamd Mint. Maar al die shoots en catwalk loopjes heeft het supermodel aardig wat nullen opgeleverd. Ben jij benieuwd naar het vermogen van de knappe blondine? In dit artikel kom je het te weten! ”curious”

@instaromeestrijd
@instaromeestrijd

Romee strijd

Romee Strijd is geboren op 19 juli 1995 in Zoetermeer. In 2011 was het zover: Strijd tekende een contract bij het modellenbureau DNA Model Management. Twee jaartjes later, in 2014, was ze een nieuwkomer tijdens de Vicoria’s Secret Fashion Show. Dat haar modellencarrière van een leien dakje gaat is zo gek nog niet. Romee heeft de perfecte lengte en maten, maar ook een gezichtje waar je u tegen zegt. Deze real life angel heeft ook al langere tijd een relatie met manlief Laurens van Leeuwen, die overigens de zoon is van presentator Bert van Leeuwen. De twee zijn ontzettend gelukkig en gaven elkaar in 2018 het jawoord. Drie jaartjes later werd hun liefde bezegeld met dochtertje Mint. Het was voor Romee niet makkelijk om zwanger te raken, verteld ze openhartig. Na een aantal jaren proberen lukte het toch eindelijk en werd er een kersverse dochter geboren. Ahw so cute! 

Salaris

Dat Romee aardig wat centjes heeft verdiend is natuurlijk niet gek. Naar schatting verdient Strijd 1,5 miljoen euro per jaar. Het is natuurlijk voor de hand liggend dat ze dit allemaal bij elkaar heeft geschraapt door het modellenwerk dat ze heeft gedaan. Tot iedereens grote verbazing is Victoria’s Secret niet haar aller grootste inkomstenbron geweest. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel een Angel nou precies verdiend, maar het schijnt neer te komen op slechts enkele tonnen. En dat terwijl je 50 dagen per jaar beschikbaar moet zijn voor de show. Maar goed klagen mag Strijd absoluut niet! Hieronder vind je de inkomsten van Romee per tijdseenheid.

  • 1,5 miljoen euro per jaar
  • 125.ooo euro per maand
  • 29.000 per week
  • 4.150 euro per dag
  • 173 euro per uur

Vermogen

Het vermogen van het topmodel wordt geschat op een nette 5 miljoen euro. Niet verkeerd dus! Dit vermogen komt echter wel voort uit het aantal bezittingen dat Romee heeft. Ze heeft 2 huizen, een appartementje in Amsterdam met een hypotheek van bijna 1 miljoen, en ze heeft een leuk optrekje in de hippie wijk Chelsea in New York. Welke bezittingen ze verder heeft is niet bekend. The hot blondie beroept zich op haar zwijgrecht als het gaat over haar vermogen, en dat is natuurlijk zeer begrijpelijk en lekker Nederlands. You go angel! 

Lees ook: Dit is het vermogen van topmodel Doutzen Kroes