Tinder, als je het gebruikt om de ware liefde te vinden, een one night stand te hebben of gewoon gezellig mee te chatten als je op de bank ligt, er zijn altijd groepen mannen die iedereen wel eens is tegenkomen op Tinder. 

De openingskoning

De man die ontzettend lang zit na te denken over dé perfecte openingszin om jou in te palmen, om vervolgens te komen met “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?”.

De man die niet op zoek is naar liefde

Dit is de man die al direct bij de eerste 5 dingen die hij tegen je zegt, laat blijken dat hij uit is op iets heel anders. Mits dit niet jouw intentie is dan is dat meer dan vervelend uiteraard.

De man met de vis en hengel

De welbekende karper die hij met veel trots gevangen heeft. Die moet natuurlijk als allereerste foto op je profiel komen. Toch zijn wij daar nu wel echt een beetje klaar mee…

verschillende-type-mannen-op-tinder

 

De man die nooit reageert

Ik dacht we echt een match waren, maar het antwoord blijkt toch langer uit dan we van tevoren hadden gedacht.

Shoutout to my ex

De man waarvan je aan zijn profielfoto ziet dat hij zijn ex eraf heeft geknipt, als dat je enige goede foto is, ja wat moet je dan?

De man die reageert met “haha” of “lol”

En dan geïrriteerd worden als jij nu een keer niet op de appjes reageert. Nou mister, wij snappen wel waarom.

De vriendenman

Wanneer je er na een tijdje pas achter komt dat hij op de foto met zijn 6 vrienden, niet degene is die jij dacht dat hij was…

 

Lees ook: Tinder voor katten: hier vind je jouw droomkat