Unicorns, we kunnen niet meer om ze heen. But we don’t mind. Laatst schreven we al over unicorn meringues die je zelf kunt maken en toen we deze sloffen voorbij zagen komen, werden we dus ook heel enthousiast. We krijgen spontaan zin in de winter.

unicorn-sloffen-roze-femfem

Koude voeten zijn verleden tijd

Naast dat deze sloffen eruit zien om op te eten, zijn ze ook nog eens vele malen warmer dan je Goofy sloffen die nog in de kast staan. Ze hebben namelijk een verwarming! Zie je het al voor je: lekker op de bank, een beker warme chocomelk erbij, je huispakkie aan én je verwarmde unicorn sloffen. Het kan niet beter. Aan de achterkant van deze sloffen zit een USB kabeltje, die je bijvoorbeeld op je laptop of op een andere USB aansluiting kunt aansluiten en dan worden ze verwarmd. Je zit dan wel aan een USB kabeltje, maar hé, dat is het idee van het aantrekken van sloffen toch? Dat je lekker gaat chillen en dus niet hoeft op te staan.

unicorn-sloffen-paars-femfem

Persoonlijk kacheltje

Met deze magische unicorn sloffen heb jij je persoonlijke kacheltje altijd paraat. En ze zijn verkrijgbaar in het roze of paars! Haal je random reader maar snel tevoorschijn want deze fantastische sloffen zijn hier te koop.

En als je dan toch hebt besloten om die hard te gaan chillen, kijk dan even naar deze interessante en aangrijpende Netflix documentaires.