Margot Robbie kocht een fraai optrekje in Los Angeles in 2017 voor 2,73 miljoen. De woning heeft een omtrek van maar liefst 307 vierkante meter en biedt een hele hoop beeldige details, zoals hoge plafonds, metalen deuren, Carrara-marmer en eikenhouten vloeren. De woning werd te koop aangeboden nadat Robbie en haar liefje, Tom Ackerley, besloten te verhuizen naar een complex in het populaire Venice Beach. Benieuwd naar dit pareltje? Lees even mee.

De villa van Margot Robbie in LA

Margot en de Engelse filmmaker Tom Ackerley ontmoetten elkaar voor het eerst in 2013 op de set van ‘Suite Française’. De twee verhuisden toentertijd van London naar LA en gaan nu door naar Venice Beach. Hieronder vind je hun te leuke optrekje in Los Angeles.

man-man.nl

De 4 slaapkamers en 5,5 badkamers zijn verdeeld over 2 etages, waaronder een primaire suite met een leeshoekje. Aan de achterkant bevindt zich een terras met tegelbar en een heerlijke cabana met een open haard.

Californian love

In de woonkamer staat een prachtige marmeren open haard en de grote kroonluchter verlicht de kamer zodra het donker wordt. De familiekamer mond uit op een groot terras en is voorzien van een bank en een schommel die aan het plafond hangt. Opvallend zijn de gedurfde blauwtinten die de show stelen in de eetkamer.

margot robbie huis Fem-Fem

De keuken grenst aan een eethoek en komt uit op een patio. Ook heeft de lichte master suite een balkon met uitzicht op het luxe zwembad.

Wijn drinken en pootje baden

Andere leuke toevoegingen aan het stulpje zijn toch echt wel de wijnkelder achter een glazen deur, een dierenkamer en natuurlijk het riante zwembad. Dat laatste beschikt ook nog eens over een duikplank, spa en een bar. Het pand zelf is voorzien van de allernieuwste beveiligingsapparatuur met toegangscontrole en een ruime garage voor twee wagens.

Dit huis, in de Hancock Park-buurt, staat te koop voor maar liefst 3,5 miljoen dollar. De notering is in handen van Sam Real en Justin Fierro die samen de Sam Real Group bij Engel & Völkers runnen in Beverly Hills.

Schermafbeelding 2021-06-17 om 14.19.25 Schermafbeelding 2021-06-17 om 14.19.34 Schermafbeelding 2021-06-17 om 14.19.42

Lees ook: Binnenkijken: dit is het miljoenenstulpje van Meghan en Harry