Vrienden van het goede leven, we hebben weer geweldig nieuws voor je. Houd je van vlammetjes en de welbekende vlamtosties? Say no more, want vanaf vandaag kun je bij de Lidl (wie anders) de vlambapao halen. They just keep amazing us.

vlammetjes FEM FEM

Lidl is the place to be

Nu moeten we eerlijk toegeven dat de Lidl de laatste tijd aardig in de buurt komt van onze favoriete winkel ever. Zo schreven we al eerder over een mini vespa voor kids, een manicure- en pedicureset voor vrouwen, een mini vaatwasser én dus nu ook deze geweldige snack. Het assortiment van de Lidl blijft ons keer op keer verbazen!

Wijn bij je snack?

Nu smaakt een heerlijk wijntje overal wel bij, en laat de Lidl nu ook net wat toppers in het schap hebben liggen. Lidl verkoopt een prijswinnende rode wijn van 6 euro. De wijn is zelfs uitgeroepen tot één van de beste wijnen ter wereld. De wijn waar wij het over hebben is de Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva. Deze wijn is een koopje en springt eruit tussen de knallers van 35 tot 50 euro. Hoe deze wijn smaakt? Als we de Lidl moeten geloven is de Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva een “volle, droge rode wijn met rijpe, fruitige smaken, die heerlijk veelzijdig is én goed samen gaat met kalkoen, kip, steak of varkensvlees.’’

Klinkt als een hemelse combi toch?

Lees ook: deze 5 hemelse tostirecepten moet je uitproberen!