Let’s be honest: de daad is het beste als er voorspel bij komt kijken. En zelfs als voorspel al de norm voor jou is, kan je deze nieuwe manier van voorspel gebruiken om intiem met je partner te zijn. Of hey, probeer ze alle 12 met je partner.

voorspel sterrenbeeld
Bron: Gossip Girl

Aries: sexy berichtjes

Stuur dat sexy berichtje gewoon. Er is niks sexyer voor een Ram dan iemand die er gewoon voor gaat. Heb je door hoeveel confidence je daarvoor nodig hebt? Je kan voor een sexy foto gaan of een berichtje. Don’t be shy!

Stier: breng aardbeien met chocolade

Voor een Stier gaat voorspel om hoe je diegene laat voelen. Hoewel dit teken een beetje de reputatie heeft om een #MaterialGirl te zijn, gaat het hier niet alleen maar om. Je wilt een Stier vooral comfortabel laten voelen, dus zorg ervoor dat je de behoeften van the bull voldoet. Voer elkaar op een erotische manier en wissel om. Wie wist dat in chocolade gedompelde aardbeien zo sexy konden zijn?

Tweelingen: een potje naakt Twister

Tweelingen kunnen snel verveeld raken, wat betekent dat je de aandacht moet weten te houden. Keep up and turn on their mind! Wanneer je het even niet meer weet kan je altijd nog voor een fysiek spelletje kiezen. Er gaat niks boven een potje naakt Twisteren, right?

Kreeft: Netflix & Chill

Voor een Kreeft zijn woorden enorm belangrijk, wees niet gemeen, want vriendelijkheid en compassie kunnen ook als voorspel dienen. Eigenlijk is een van de beste manieren van voorspel voor een Kreeft een casual movie night met veel knuffels en geen verwachtingen.

Leeuw: rollenspel

Stap 1: huur een cheerleader pakje. Oke, nee we zijn serieus. Leeuwen houden er namelijk van om een optreden te geven. Of het nu een rollenspel is of een ander scenario, dat maakt niet uit. Zorg ervoor dat je een Leeuw altijd vertelt dat ze een geweldige performance hebben gegeven achteraf.

Maagd: zeep!

Maagden kunnen wat meer tijd nodig hebben om het bed met iemand te delen dan andere tekenen. Dit is niet omdat ze preuts zijn – ze zijn zich gewoon bewust van hun gezondheid! Dus laat je Maagd lover zien dat je hun gezondheid respecteert en zorg voor schone lakens, en een steamy douchebeurt voor de daad. Nog beter? Smeer je lover in met showergel en was hem/haar.

Weegschaal: doe iets voor de ander

Iets liefs doen voor een ander is ook een vorm van voorspel. Weegschalen zijn meestal de types die alles voor een ander over hebben. Dus laat zien dat je hetzelfde voor hen over hebt! Doe de afwas, maak de keuken schoon en geef dan pas een spannende massage – of whatever they want.

Schorpioen: pak de blinddoek

Voorspel tip: vertel je Scorp lover dat je diegene wilt blinddoeken. Schilder vervolgens op het lichaam van de ander, met verf, ijsblokjes of eten. Dit is precies hoe je een Schorpioen verleidt. Door hem de controle op te laten geven. Je laat zien dat de ander je kan vertrouwen. En wat is sexyer dan vertrouwen?

Boogschutter: probeer een nieuwe kink

Wat is de laatste keer dat je iets nieuws deed? Samenzijn met een Boogschutter is een avontuur, en dat geldt eigenlijk ook voor voorspel met een Boogschutter. Vraag naar de kinks & fetishes van je Sag lover die ze altijd al hebben willen proberen, maar die ze nog niet gedaan hebben. Alleen de vraag stellen is al genoeg, maar samen experimenteren is next-level.

Steenbok: laat zien dat jij de baas bent

Steenbokken hebben hun leven op orde, en ze zouden best wat meer waardering hiervoor mogen krijgen. Probeer een rollenspel waarbij de Steenbok the boss is, en jij bent de assistente/secretaris/whatever. Laat de Steenbok de leiding nemen… en laat dan zien dat jij ook de baas kan zijn.

Waterman: onderzoek ‘het taboe’

De Waterman is de innovator van de dierenriem. En voorspel voor een Waterman betekent het verkennen van seksuele taboe’s. Serieus, zeg ‘nee’ tegen niks. Misschien kunnen jullie samen door jullie ja/nee/misschien lijstje gaan. Dit is sexy als er geen oordeel bij komt kijken.

Vissen: raak de ander veel aan… of helemaal niet

Met creativiteit kom je ver bij een Vissen. Maak wat tijd vrij voor erotisch lichaamsbeschilderen, massagekaarsen, erotische telefoontjes. Zorg dat ze iets hebben om zich te herinneren wanneer ze niet bij je zijn. Een andere suggestie: ga samen in bed liggen en luister naar een erotisch verhaal – maar je mag elkaar niet aanraken. Laat je gedachten overgaan in seksuele meditatie, dit is zeker een manier om de spanning te vergroten. 😉

Lees ook: De reden dat je niet op app reageert volgens je sterrenbeeld