Helaas zien veel mannen de lol in van gamen. Veel vrouwen snappen daarentegen de lol van gamen juist helemaal niet. Gamen is één van de dingen waar wij vrouwen ons eindeloos aan kunnen ergeren in een relatie. Maar toch willen we het onze loverook weer niet ontnemen. We zullen dus om moeten gaan met de situatie. Denk jij: ‘Help mijn vriend is een gamer’. Lees dan verder om erachter te komen hoe jij hier het beste mee om kunt gaan.

Help mijn vriend is een gamer

Gamen is zeker niet alleen een mannelijke hobby. Ook vrouwen kunnen zich uren vermaken met een joystick in hun handen. Hoe dan ook zijn er flink wat mensen die voor een beeldscherm zitten om te gamen. Wanneer je in een relatie zit, is dit lang niet altijd gemakkelijk. Je kunt er dan ook maar beter mee om leren gaan, want je wil natuurlijk ook niet degene zijn die ervoor zorgt dat jouw vriend zijn favo hobby niet meer kan uitvoeren.

vriend is een gamer
Bron: Pinterest

Zo ga je om met een gamende vriend

In een relatie moet je soms dingen voor elkaar over hebben. Dat betekent ook dat je minder leuke hobby’s zult moeten accepteren. Jullie mogen immers dingen voor jezelf blijven doen, toch? Wil je er goed mee om leren gaan, gebruik dan de volgende drie gouden tips.

1. Doe het samen

Er zijn genoeg games en ze bevatten écht niet allemaal gewelddadige situaties, monsters of voetbalvelden. Je kunt dus ook op zoek naar een game die jij leuk vindt. Zo nu en dan kunnen jullie dan samen gamen.

2. Geef en gun hem de tijd

In een relatie is het geven en nemen. Hij vindt het waarschijnlijk ook tien keer niks om met jou die romcom te kijken, maar hij doet het ook. Draai de rollen dus ook regelmatig om en gun hem de tijd om te doen waar hij gelukkig van wordt. Als hij gelukkig is, word jij ook vanzelf gelukkig.

vriend is een gamer
Bron: Pinterest

3. Maak duidelijke afspraken

Niets is vervelender dan een teleurstelling. Voorkom dat jij uitkijkt naar een romantisch momentje, terwijl hij uitkijkt naar een potje gamen. Praat met elkaar over jullie plannen en plan ook regelmatig een avondje samen, zodat jullie allebei happy zijn met de situatie.

Lees ook: Dit is hoe het internet de manier waarop we gamen veranderd heeft