Geen inspiratie voor je girls day out? Ga een keer high winen! De 18+ variant van de high tea is perfect voor een dagje bijkletsen met vriendinnen of als cadeau, een win-win situatie!

high wine FEM FEM

Tijdens een high wine drink je, onder het genot van een lekker borrelhapje, een matchend wijntje. De borrelhapjes en de wijn zijn zo op elkaar ingesteld dat ze precies bij elkaar passen en perfect smaken.

Wine o’clock

Een high wine word iets later geserveerd dan een high tea, meestal is dat aan het eind van de middag. Als begin krijg je een starterswijn, dit is vaak een mousserende wijn zoals Cava of Champagne. Daarna worden er een of twee glazen witte wijn ingeschonken en vervolgens een rosé of rood wijntje. Soms word er ook een dessertwijn ingeschonken zoals Muscat. Doe daar nog en paar bijpassende borrelhapjes bij en je hebt een echte high wine!

Mocht je een high wine in Amsterdam willen plannen met je vrienden dan hebben we een aantal tips voor je:

Alex + Pinard

The Dylan

Wijnbar DiVino

Nog niet helemaal uit over waar je wilt gaan high winen? Wij hebben alvast wat leuke plekjes in Rotterdam en Zaandam voor je op een rijtje gezet. En voor de doe-het-zelvers hebben we ook nog een lijst van de lekkerste wijnen van Albert Heijn voor je klaarliggen. Wine not?