Het EK is natuurlijk in volle gang! Hierdoor kunnen we volop genieten van het spel én de spelers. Maar wie zijn nou de powervrouwen achter deze voetballers? Hebben jullie even geluk, want dat hebben wij namelijk uitgezocht. Hieronder vind je de super knappe vrouwen en vriendinnen van onze oranje leeuwen.

1. Annekee Molenaar (vriendin Matthijs de Ligt)

Voetballer Matthijs de Ligt is al een tijdje helemaal in de wolken van het Nederlandse model Annekee Molenaar. De twee wonen samen in Turijn, waar de Ligt voetbalt voor de Italiaanse club Juventus. Annekee is overigens ook nog een de dochter van oud-voetballer en advocaat Keje Molenaar, die een aantal jaartjes op hoog niveau heeft gespeeld.

2. Kim Stekelenburg (vrouw Maarten Stekelenburg)

Tijdens dit EK staat Maarten wederom in het doel. De 38-jarige doelman is getrouwd met zijn liefje Kim Kallenbach. Eind januari 2010 kreeg het stel hun eerste kindje, een zoon genaamd Sem. Later volgde er nog twee snoezige jongens, Naud en Mees.

3. Mikky Kiemeney (vriendin Frenkie de Jong)

Mikky en Frenkie hebben elkaar ontmoet gedurende hun tienerjaren, voor de grote doorbraak van Frenkie. De twee wonen nu samen in Barcelona om dat de Jong speelt bij FC Barcelona. Mikky heeft onlangs ook nog haar eigen kledinglijn gelanceerd genaamd MIKKY KI. Ook is de knappe en sportieve blondine erg actief op Instagram, waar ze ruim 1,4 miljoen volgers heeft.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

4. Mirella Pereira (vriendin Georginio Wijnaldum)

Onze aanvoerder Georginio (Ginnie) Wijnaldum heeft een relatie met de beeldschone Mirella Pereira. Het stel heeft samen twee zoontje genaamd Jacián-Emile (3) en Julián (1). De 30-jarige voetballer heeft ook nog twee andere koters uit een eerdere relatie. Mirella en Gini wonen samen in Liverpool, waar de oranje speler voetbalt.

5. Nadine Bamberger (vrouw Steven berghuis)

Nadine Bamberger is de (anonieme) vrouw achter voetballer Steven Berghuis en tevens de dochter van miljardair Lesley Bamberger. Er is niet veel over haar bekend en ook haar Instagram-account staat op privé. Er gaan geruchten rond dat ze aan kickboksen doet, maar dit is overigens nooit bevestigd. De twee kregen in 2019 wel een dochtertje genaamd Joy.

6. Candy-Rea Fleur (vrouw Daley Blind)

Voetballer Daley Blind is al jaren samen met zijn prachtige vrouw Candy-Rae Fleur. In juni ging de speler op zijn knieën voor de mooie brunette en een aantal jaren later stapten de twee in het huwelijksbootje. Daarna was er al snel een kleine opkomst. Het stel verwelkomde in 2019 hun zoontje Lowen Date en begin 2021 kwam daar dochtertje Lemae Lourdes Fiore er bij.

7. Lizanne van Zutven (vriendin Luuk de Jong)

Lizanne en Luuk hebben al een aantal jaren een relatie. De twee verwelkomde begin dit jaar daarom ook hun eerste koter, zoontje Cody. Hoewel de twee zeer privé zijn over hun relatie, staan er op Instagram een paar leuke, oude kiekjes van de twee.

8. Naomi Hagenstijn (vrouw Joël Veltman)

Ook Naomi Hagenstijn en Joël Veltman zijn al een aantal jaren onwijs gelukkig met elkaar. In 2015 ging de 29-jarige voetballer op zijn knieën voor beeldschone en in 2016 gaven ze elkaar het jawoord. In 2018 kreeg het stel hun eerste kindje: dochtertje Sienna.

9. Laura Benschop (vriendin Davy Klaassen)

Ondanks dat we Davy nog niet voorbij hebben zien komen gedurende het EK, gaan we zeker weten nog wel meer van hem horen. Dus daarom stellen we je ook even voor aan zijn liefje, Laura Benschop. Deze te knappe meid is al jaren werkzaam als model en heeft in 2017 meegedaan aan de Miss Nederland verkiezing. Ze heeft echter criminologie gestudeerd en komt net zoals Klaassen uit Hilversum.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @laurachristell

10. Delisha (vriendin Donyell Malen)

Aanvaller Donyell Malen vormt al een tijdje een koppel met zijn vriendin Delisha. Vorig jaar kregen de twee hun eerste koter, een zoontje genaamd London Felipe Lou Malen. So cute!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @delishacm

11. Estelle Bergkamp (vriendin Donny van der Beek)

Last but not least.. Eindigen we met een van de afvallers Donny van der Beek. Helaas voor Don kampt hij met een blessure dus viel hij net voor het begin van het EK af. Gelukkig heeft hij een vriendin thuis zitten die goed voor hem zal zorgen. Mocht je denken: hee Bergkamp, dat is toch die bekende voetballer? Jup.. Estelle is de dochter van de wereldberoemde voetballer Dennis Bergkamp.


Lees ook: You’re welcome: deze EK-spelers zijn nog single