De Oranje-koorts is nu officieel begonnen. Heel Nederland hangt weer voor de buis om te genieten van een potje voetbal. Of de mannen op het veld, of course. Want even eerlijk: als je het spelletje geen zak aan vind, dan zijn er altijd nog de spelers die de 1,5 uur speeltijd iets aangenamers maken. Maar wie van deze spelers zijn er eigenlijk nog single? Heel eerlijk, het zijn er niet veel. Toch zijn er een handjevol voetballers die nog steeds op zoek zijn naar de ware. Maar omdat het er vrij weinig zijn, hebben we ook de overige 23 EK teams erbij gepakt. Dus mocht je zin hebben in een avontuurtje over de grens, lees dan ook eventjes mee.

1. Ryan Gravenberch

Ryan is nog maar 19 jaar, voetbalt doorgaans bij Ajax en is het broertje van voetbalspeler Danzell, die voor De Graafschap speelt. Deze knapperd is meerdere keren uitgeroepen tot Talent van het Jaar en probeert nu ook een goede indruk achter te laten op het EK. Dan ook qua voetbal, zeg maar.

2. Memphis Depay

Het lijkt erop dat ook Memphis Depay nog niet de ware heeft gevonden. De 27-jarige had een tijdje geleden een relatie met Lori Harvey, de dochter van Steve, die nu een koppeltje vormt met Michael B. Jordan. Memphis speelde voor Olympique Lyon, maar de geruchten gaan de ‘ie naar Barcelona gaat om het team van Koeman te versterken. Maar genoeg gepraat over voetbal: Memphis is single.

3. Jurriën Timber

Ook de 19-jarige Jurriën Timber zal naar z’n wedstrijden niet bij een dame op de bank ploffen. De jonge knappe voetballer speelt op het moment bij Ajax, maar hoopt ook het EK te veroveren door zijn goede looks, uhmm voetbalskills.

4. Owen Wijndal

Ook deze 21-jarige schoonheid en speler van AZ is nog steeds op zoek naar zijn grote liefde. In een interview probeerde Hans Kraaij Jr. hem nog te koppelen, maar dat is niet helemaal gelukt. Gelukkig maar!

5. Robin Koch

De Duitse heerlijkheid mag er niet alleen wezen, hij is ook nog een hartstikke single. De 24-jarige Robin speelt bij de Engelse club Leeds United FC, en laat menig vrouwenhart sneller kloppen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robin Koch (@robinkoch)

6. Jorginho Frello

Ja, even serieus als deze man op het veld staat dan is het een stukje lastiger om je te focussen op het spelletje. maar vooruit: dit is Jorginho Frello (29). Hij voetbalt voor Chelsea en op het EK voor Italië.

7. Matteo Pessina

We hebben nog een single Italiaan, en wie houdt er nou niet van een Italiaanse god. Matteo is 24, speelt voor Atalanta Bergamo en is nog op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Dus, even een Italiaans potje voetbal checken dan maar.

8. Joakim Mæhle

Mocht Scandinavisch bloed meer jouw cup of tea zijn, dan stellen we jou voor aan Joakim. Hij is nog maar 24 jaar oud en voetbalt doorgaans ook bij Atlanta Bergamo.

9. Eric Garcia

Spaanse god Eric Garcia is nog maar 20 jaar oud en gooit niet alleen hoge ogen vanwege zijn baltechnieken of het feit dat die voor FC Barcelona voetbalt. Aanschouw en geniet:

10. Leo Dubois

Last but not least, de 26-jairge Léo Dubois, die bij Olympique Lyonnais onder contract staat. Het lijkt er op dat deze overheerlijke Fransman nog op zoek is naar de ware.

Lees ook: Hollandse glorie: 10 knappe Nederlandse papa’s