Vrouwen schreeuwen het vaak van de daken wanneer ze verliefd zijn, maar bij mannen is dit wel anders. Wanneer is een man verliefd? 6 mannen vertellen over het moment waarop ze wisten dat ze verliefd waren.

traum-und-wirklichkeit

Wanneer is een man verliefd?

Wist je dat mannen over het algemeen sneller verliefd worden dan vrouwen? Mannen?! Ja. Het lijkt dat ze op het begin wat afstandelijk doen, maar eigenlijk is dit een verlegen reactie. Mannen worden namelijk op een andere manier verliefd dan vrouwen.

Ik zie een toekomst voor me met haar

“Ik ben zo verliefd op haar. Voorlopig zie ik het dan ook echt nog niet voor me dat het klaar is voor ons.” Volgens mij is hij voorlopig nog niet met je klaar en ziet hij een toekomst samen met elkaar. Goed nieuws voor jou dus!

Het voelt gewoon goed tussen ons

Hij geeft aan wanneer erom gevraagd wordt over hoe het tussen jullie zit, dat het echt helemaal goed zit tussen jullie. Hij twijfelt dan ook geen moment om dit antwoord te geven.

Als ik aan haar denk moet ik lachen

Wow! Heb je er ooit wel bij stilgestaan wanneer je aan haar denkt dat je moet lachen. Dit moet wel een goed teken zijn. Misschien is hij al verliefd op je?

Kriebels in mijn buik

Je kent het wel. Je vindt iemand heel leuk en die gevoelens beginnen steeds erger te worden. Hij durft gewoon te zeggen dat hij echte kriebels heeft in zijn buik.

Ik denk steeds vaker aan haar

Jullie gaan al een langere tijd met elkaar, maar hij is nog nooit verliefd geweest. Hoe voelt dat nou voor hem? De eerste stap is in ieder geval gezet. Hij denkt een hele hoop aan jou wanneer jullie niet samenzijn. Cute!

Ik wil je familie wel ontmoeten

Jullie gaan vaker met elkaar om en zijn ook wel benieuwd naar elkaars familie. Geloof ons; dit is een enorme stap voor mannen. Hij is benieuwd wie jouw familie is en hij denkt dat het nu wel het juiste moment is om ze te ontmoeten.

Lees ook: Mannen vertellen: Deze fouten maken vrouwen op een eerste date