Misschien heb je wel eens over edging gehoord, en misschien ook niet. We got you, vandaag vertellen we alles over edging, zodat jij tot een nóg intenser hoogtepunt komt.

edging

Wat is edging?

Wil je je solo seks wat meer spice geven? Dan is edging wellicht iets voor jou. Edging is een techniek die je kunt gebruiken als je aan het mastruberen bent, waardoor je orgasme een stuk intenser zal worden. Hoe het in zijn werk gaat leggen we hier uit.

Stiekem spreekt de naam voor zich: bij edging probeer je nét voor je je hoogtepunt bereikt te stoppen. Vervolgens neem je een korte pauze, en begin je weer opnieuw. Hoe vaker je dit herhaalt, hoe intenser je hoogtepunt zal worden.

Controle krijgen over je hoogtepunt

Naast dat je hoogtepunt een stuk intenser kan voelen, is edging ook dé manier om meer controle te krijgen over je orgasme. Je bent namelijk helemaal in control, wat een enorme confidence boost kan geven!

Ook vraagt deze techniek voor de nodige tijd en aandacht. Kies een momentje voor jezelf en neem dus vooral de tijd, you deserve it! Je kunt er zelfs een ‘momentje’ voor jezelf van maken door een steamy playlist op te zetten, kaarsjes aan te steken en jezelf in te smeren met lekker ruikende olie.

Edging met je partner

Natuurlijk kun je deze techniek ook met je partner proberen. Bij mannen gaat vrijen vaak over het zo snel mogelijk bereiken van het hoogtepunt, dus deze techniek kan nog wel eens een uitdaging zijn! Neem er daarom ook vooral de tijd voor, en ga niet voor een vluggertje. Door deze techniek met je partner te gebruiken zul je er ook achter komen waardoor hij/zij opgewonden raakt en leer je elkaar’s lichaam dus beter kennen. Win-win!

Lees ook: 10 mannen vertellen hoe het mannelijk orgasme voelt