Onlangs is bekend gemaakt dat Wesley Hoedt en Emma Heesters een punt achter de relatie hebben gezet. Er gaan geruchten rond dat de voetballer vreemd zou gaan, maar dat is nog niet bevestigd. Wesley heeft nu zijn penthouse in Amsterdam te koop gezet.

wesley hoedt emma heesters woning

Wesley Hoedt en Emma Heesters

Wesley Hoedt is een Nederlandse voetballer die verdediger is. Momenteel speelt hij bij de club Watford. De prachtige Emma Heesters kennen we natuurlijk als zangeres. De twee leerden elkaar kennen via Instagram. Wesley stuurde haar een berichtje, daar ging zij op in en zo raakten ze aan de praat. Helaas is het stel na drie jaar uit elkaar. Vorige week maakte Emma op haar Instagram bekend dat er een einde aan de relatie is gekomen.

“Mijn hart is gebroken, maar ik zal de mooie tijden met Wesley absoluut niet vergeten. We hebben samen zoveel moois meegemaakt”, schreef Emma op haar Instagram. Ze liet ook weten dat ze niks meer kwijt wil over de situatie en vraagt mensen om haar privacy te respecteren.

Penthouse

Nu ze uit elkaar zijn, heeft Wesley zijn huis verkocht. De woning van Wesley is een prachtig penthouse in Amsterdam-Oost. Het penthouse heeft negen kamers en een dakterras. Als je op het dakterras zit, heb je uitzicht over de stad. Dit is niet het enige wat zo prachtig is aan het penthouse. Je hebt binnen een bioscoop, muziekstudio en twee gastkamers die beiden hun eigen badkamer hebben. Je kan je auto parkeren in de garage die plek heeft voor wel liefst drie auto’s.

Natuurlijk is zo’n huis niet goedkoop. De woningwaarde van het huis 5 miljoen euro. Wesley kocht het huis zonder hypotheek voor 4,1 miljoen euro en nu biedt hij de woning aan voor 4,8 miljoen euro. Benieuwd hoe zijn penthouse eruit ziet? Hieronder zie je een paar foto’s. Wij zijn erg onder de indruk!

wesley hoedt
Bron: Bekende Buren
wesley hoedt
Bron: Bekende Buren
wesley hoedt
Bron: Bekende Buren