Na de modetrend van de superstrakke skinny jeans is het de beurt aan de oversized pants! Voor wie het liefst de hele dag in een joggingbroek loopt goed nieuws! Deze wijde broeken zitten even lekker én zijn een stuk stijlvoller. Begin maar vast met shoppen!

Wijde pantalon

Voor wie er classier uit wil zien maar het comfort van de trainingsbroeken niet wil opgeven, is de wijde pantalon perfect. Niet alleen geven deze broeken een everyday outfit meer flair, ze zijn ook nog eens geschikt voor op de werkvloer! Combineer deze broek met een prachtige blouse en een paar hakken of voor een meer casual look met een trui en een paar sneakers.

Oversized jeans

Ben je meer fan van de traditionele, geliefde spijkerbroekDon’t worry! Naast de wijde pantalon zijn de oversized jeans namelijk ook trending! Van de stoere mom jeans tot de oude vertrouwde flared jeans: er is voor iedereen wel een juiste fit te vinden! Ook deze broeken zijn geschikt voor zowel een nette als een meer casual outfit. Probeer het eens uit met jouw favoriete tops en schoenen!

Vind jij het moeilijk om afscheid te nemen van je skinny jeans en iets nieuws te proberen? Check hier hoe je het beste statement broeken draagt!