Wie heeft er zin in Koningsdag? Wij in ieder geval wel! Een lekker koel wijntje op de boot, in het park of in je achtertuin, heerlijk. Maar ja, de struggle is real als het gaat om koude wijn. Want hoe houd je je wijn koud op bijvoorbeeld een boot of in het park? Wij hebben de perfecte oplossing! De 3 liter Hema wijnkoeler is jouw redding. Omg. 

wijnkoeler HEMA

Altijd een koud wijntje

Vanaf nu kan jij op elke plek en op elk moment genieten van een heerlijk koud wijntje buiten de deur. Bij de Hema kan je namelijk vanaf nu een draagbare wijnkoeler scoren. En je hoeft niet bang te zijn dat je ‘koude’ wijn binnen een paar glazen op is want in deze draagbare wijnkoeler kan maar liefst 3 liter van jouw fave koude alcoholische drankje. Precies genoeg voor Koningsdag dus, want deze wijnkoeler is PERFECT (!) voor een gezellige Koningsdag op een boot or whatever. Heb je de kleuren al gezien? Dé Koningsdag kleuren toch?

wijnkoeler Hema

Op de Hema website staat het volgende in de beschrijving bij de draagbare wijnkoeler. “Een vrolijk gestreepte rugzak die de 3 liter bag-in-box wijnen van HEMA heerlijk koel houdt. De rugzak heeft stevige draagbanden, klittenband aan de bovenkant en een kliksluiting. Open één van de ritsen aan de zijkant om bij het kraantje van de wijn te komen. Leuk voor op het strand, in het park of als je naar een barbecue gaat.” Dus ben jij al overgehaald?

Een te gekke prijs

De wijnkoeler is per-fect voor de zomer, en ook nog eens super betaalbaar. De kleurrijke wijnkoeler wordt voor maar €12,50 verkocht op de website van de Hema, what?! Dus zie jij jezelf wel zitten met deze amazing wijnkoeler en een lekkere koude vino in je hand? Dan zou ik hem zeker scoren voordat hij is uitverkocht.

Lees ook: Science says: wijn proeven maakt je slimmer