Net toen we dachten dat het niet beter kon, redde FavorFlav ons uit deze nachtmerrie. Er bestaat namelijk nóg een combinatie met oreo’s, waarvan wij ontzettend blij worden. Na Milka Oreo, Oreo sushi en Oreo cocktails volgt er nu – eindelijk – een Oreo wijn. Daar moet op geproost worden!

Best of both worlds in deze Oreo wijn

Hoewel de makers van Oreo eerder al voor andere combinaties gingen, waren ze dus nog niet klaar met experimenteren. Begrijpelijk, want met dit koekje kun je nou eenmaal veel kanten op. Ze zijn dan ook de samenwerking aangegaan met een wijnmerk. Samen met Barefoot hebben zij deze speciale Oreo wijn geproduceerd. Je zou denken dat de wijn gemaakt is van gemalen Oreo’s of kruimels, maar dat is niet zo. Deze wijn is speciaal geproduceerd om het naast een Oreo te drinken. De smaken zouden, volgens de makers, goed samengaan.

Dit is eigenlijk een gevalletje best of both worlds. Voornamelijk rode wijnen worden wel vaker gematcht met chocolade of koekjes. Deze wijnen smaken hier dan naar. Het is dan ook geen gek idee om dit te combineren met hét favoriete koekje: Oreo! Met de combinatie van koek, chocola en crème kan dit alleen maar goed gaan. Wij kunnen dan ook niet wachten deze zo snel mogelijk te proeven.

Wees er snel bij

Natuurlijk zit er bij dit soort ideale uitvindingen al-tijd een addertje onder het gras. Ze zijn namelijk niet zolang te verkrijgen. Limited Edition dus. Dit betekent eigenlijk dat je er snel bij moet zijn. Mocht je niet opschieten, grijp je naast en zul je nóóit weten hoe lekker deze wijn is.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Wine2Help (@wine2help)

We begrijpen dat je dat laatste wil voorkomen. Geen zorgen, we weten precies waar je deze wijn op de kop kunt tikken. Dit kan namelijk gewoon via de website van het wijnmerk Barefoot Wine. Je betaalt dan ongeveer €22,- voor een pakketje met twee flessen wijn én een bakje Oreo thins.

Lees ook: Smullen maar: deze vegan Oreo taart wil je echt proeven